Mit vegyek neki karácsonyra?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, akivel szinte minden nap beszélünk és a karácsonyi húzásnál őt húztam. Mit illik egy fiúnak venni? Már nagyjából tudom mit szeretnék neki adni, de akarok hozzá apróbb dolgokat is még adni. Mit vegyek neki?2017. nov. 29. 18:20
1/3 anonim válasza:
Csoki az örök befutó! Süss sütit!
2/3 A kérdező kommentje:
Csoki már van. Valami olyanra gondoltam ami tovább tart, mint egy csoki. Továbbra is várom a válaszokat!
2017. dec. 1. 18:15
3/3 anonim válasza:
Inkább készíts neki valami DIY-t. De ha nem szeretsz annyira kreatívkodni akkor vegyél neki egy Toffifiet vagy Raffaelot.
De ha nem csokit vennél neki akkor valami DVD-t. Esetleg fülhallgatót de a telefontok is jó ötlet lehet. Szia! Remélem valamit csak kitalálsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!