Mit vegyek nekik karácsonyra?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit adhatnék karácsonyra apumnak, és a sógornőmnek. Apukám inkább művészlelkű. De már 3-4 éve csak ecseteket adok neki, úgyhogy most valami új kéne. A sógornőmnek nagyon sokat köszönhetek, nagyon szeretem őt, olyan mint egy nagy lánytesó, de megintcsak nem tudom minek örülne. Tudom, hogy szereti a kreatív és egyedi dolgokat (tanítónéni).
Esetleg ha veszek egy ilyen tusfürdőt szettet, és néhány kisebb sminkterméket?
Ti mit adnátok nekik a helyembe?
2016. nov. 19. 08:30
1/3 anonim válasza:
A tusfurdo szett a legrosszabb valasztas. Tudom nem sok segitseg, de nem jut eszembe semmi.
2/3 anonim válasza:
Vannak olyan árusok, vagy szerintem online is lehet rendelni, akik kézzel készített dolgokat( napló, tolltartó, irattartó, stb.) készítenek. Általában szokott náluk lenn olyan hogy ilyen gyönyörű kézzel készített puha borító van ezeken a vastag naptárokon, mint amit a tanárok is használnak. Egy olyan szerintem szép gesztus lehet, esetleg még egy ilyen tolltartót mellé :)
3/3 anonim válasza:
A helyedben én lehet, hogy megkérdezném tőlük, hogy mire van szükségük, mit szeretnének. Azért ők már nem kisgyerekek és persze, felnőttként is jól esik, ha valaki meglep minket egy személyesebb ajándékkal mert az jelzi, hogy ismer minket, odafigyel ránk, törődik velünk, de sokszor könnyen mellé lehet nyúlni. Én is kaptam már nagyon sok olyan cuccot, amit sosem használtam mert egyszerűen nem az én ízlésem, nem nekem való vagy pedig volt már belőle otthon tíz másik. Nyilván a tusfürdő, kézkrém, zokni és ezek a tipikus karácsonyi ajándékok nem túl kreatívak, személyesek, viszont praktikusak és tulajdonképpen mindenkinek szüksége van rájuk, el fogják használni. Esetleg lehet kapni különlegesebb természetes szappanokat, kozmetikumokat (pl. manna.hu), de ha megkérdeznéd tőle, akkor lehet, hogy tudna mondani valami konkrét dolgot, hogy neki most erre vagy arra van szüksége. Lehetséges, hogy tanárként tényleg örülne egy kis jegyzetfüzetnek, határidőnaplónak, de lehet, hogy már van neki több is és inkább valamilyen sminkterméket vagy valamilyen ruhadarabot szeretne. Kérdezd meg tőle, ha konkrétan meg tudja mondani, hogy mire vágyik, akkor azt megveheted neki, ha pedig még nincsen konkrét elképzelése, akkor adhatsz neki egy ajándékutalványt is. Esetleg meghívhatod valamilyen közös programra is (pl. színház, koncert, kiállítás vagy állatkert, nem tudom, bármi, amit szerettek). Lehet, hogy apukád is tudna mondani pár dolgot, ami jól jönne neki (akár ecsetek, festék vagy bármi más, amit használ), de őt is elhívhatod valamilyen közös programra. Szerintem semmi gond nincs azzal, ha megkérdezed, hogy mire vágynak, hiszen akkor biztosan örülni fognak neki és ez sokkal jobb, mint ha találomra vennél nekik valamit, ami bekerül a szekrény mélyére. Nekem néhány rokonom azt szokta csinálni, hogy elhív vásárolni és választhatok magamnak valamit, amit majd karácsonykor megkapok. Persze, ez úgy nem annyira izgalmas de, ha az ajándékot utána szépen sajátkezűleg becsomagolod, (a neten nagyon sok ötletet lehet ehhez találni (pl. pinterest)), csinálsz mellé valamilyen kis pici kártyát vagy sütsz nekik valami kis süteményt, akkor azért már érzik, hogy törődtél velük és picit személyesebb is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!