Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Karácsonyi ajándék vezetőségnek?

Karácsonyi ajándék vezetőségnek?

Figyelt kérdés
Ha évközben nincs csapatépitő tréning és év végén annyi a munkád elismerése, hogy kapsz egy vacsorát, akkor a vezetőségnek te vennél karácsonyra ajándékot?
2018. nov. 12. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Nálam a karácsony a család és a szeretet ünnepe. Ebbe egyikbe sem fér a főnököm. Se nem a családom, se nem szeretetteljes a kapcsolaunk. Üzleti. Nem bratyizunk.

Szóval alapból nem ajándékozok a munkahelyemen karácsonykor.

2018. nov. 12. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vennék. A munkahelyi vacsorát a cég leírhatja adóba, szóval egy fillért nem költenek rád. Karácsony ahogy előttem is írták a család ünnepe, nem a munkahelyé.
2018. nov. 12. 22:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Béremelési igényt. :D

A munkát megfelelő fizetéssel lehet a legjobban elismerni.

"Karácsonyra" fizetés emelést kapok,én pedig a jobb munkámmal viszonzom. És ezt minden évben eljátszuk.

2018. nov. 12. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy meleg kézfogás pont jónak hangzik.
2018. nov. 13. 04:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

És sosem vettem semmit bárhol dolgoztam.

Volt egy hely ott egy fickó vett pár embernek ezt azt, mondom nekem ez furcsa volt.

Hozzátartozik persze az is hogy engem nehezen vesznek fel bárhova is, volt hogy rokon tett be egy helyre, már nem vagyok ott, de általában nekem egy munkahely max. 2 évig tart, vagy 2 hónapig, meg mondtam sok helyen "kellemetlen emberként" tekintenek rám, így eszemben sincs bárkinek ajándékot venni, majd ha "hülye leszek".

Most azért venni ajándékot hogy feljebb lépjek a ranglétrán annak sem látom értelmét, ha 2 év múlva mennem kell egy helyről akkor annak örülök is, megyek máshova azt kész. Majd ha bennt maradok egy helyen több évet, na akkor elgondolkodom rajta hogy veszek esetleg ajándékot ennek meg annak a kollégámnak.

2018. nov. 13. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!