Ti adnátok pénzt erre a célra?
Én beleadnék.
A mai világ érdekekből és külsőségekből áll. Ezer forint nem eget rengető összeg, már-már aprópénz. Az illetőtől úgyis megszabadul a kérdező, viszont a helyzet jobban jön ki, ha szimplán túlesik rajta, mintha feleslegesen durcáskodna még utoljára egyet.
Nekem is volt ilyen kolléganőm, aki presztízst csinált abból, hogy fölém helyezze magát. Orvosok, betegek előtt szidott /nővér vagyok/ és nem volt a főnököm. Amikor nyugdíjba ment én is beleadtam, és aláírtam, sőt saját kocsival hazavittem /hogy végre eltűnjön :-)/. Én ezt nem meghunyászkodásnak fogtam fel, hanem annak, hogy nem hiszem el tőle, hogy olyan vagyok, akit meg kell alázni, van saját tartásom, és azzal teszek jót, akivel akarok, akár vele is.
Azóta évek óta nydíjba van, néha látjuk, bejön, és hízelegve emlegeti, hogy milyen sok mindent tanulhattam tőle...Nem változott, és még mindig kibirom.
Hiszek a végső Isteni igazságszolgáltatásban. Egyszer életünk végén látni fogjuk azt, hogy milyenek voltunk, és azt is, hogy milyen választ adtunk a nekünk kiosztott sérelmekre. Önmagadért dönts helyesen!
Bocsánatot kért?
De mindegy is, ha ennyire nem szeretnél adni, akkor egyenesen mondd meg, hogy nem, és hogy miért. Alá se írnám. Megmondanám, hogy még mindig fáj, amit csinált, és kész. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!