Van olyan légitársaság ahova jó angol nyelvtudással, a tanfolyam elvégzésével, de érettségi nélkül felvesznek? Angliában BTEC et csinálok és az elég hozzá?
Level 2 az nem biztos hogy elég, és csak 1 éves az a féle képzés. A BTEC level 3 képzések 2 évesek, és leginkább ezeket nevezném teljes értékű szakmáknak, szóval szerintem annak biztos jónak kell lennie. Cserébe ha elvégezted és úgy döntesz, hogy tovább akarsz tanulni ezen a vonalon, akkor akár jelentkezhetsz egyetemre is ezen a vonalon, turizmus-vendéglátásra ha jól tudom?
Ha mégis csak a level 2 lesz, akkor arra azt tudom mondani, hogy szerencse kell hogy felvegyenek, hisz sokkal nagyobb a level 3-as, vagy akár felsőoktatást végzett munkaerő, és egy munkáltató nyilván a magasabb végzettséget redzesíti előnyben és azt veszi fel.
Szerintem level 3-at csinálj, mert az biztosabb a munkára, és kettő legyet egy csapásra, mert ha pár év munka után megunod, akkor talán visszamehetsz egyetemre is az említett szakra. (Feltéve ha a BTEC jegyeid elég jók hozzá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!