Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi kell ahhoz, hogy minden...

Mi kell ahhoz, hogy minden dolgozó lelkesen menjen be a munkahelyére az aznapi feladatait ellátni?

Figyelt kérdés
2018. nov. 7. 16:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Minimum nettó 200 ezres fizetés mindenkinek, még a legaljább munkakört ellátóknak is.
2018. nov. 7. 16:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok mások nevében beszélni, nekem az kell ehhez, hogy szeressem, amit csinálok, úgy érezzem, alkotok valamit és hasznosan töltöm a napot és érezzem azt, hogy a munkámmal folyamatosan fejlődök. A pénz önmagában nem motivál, dolgoztam már olyan helyen, ahol sokat kerestem, de mégse lelkesített semmi, mert egyszerűen utáltam a napi monoton, kreativitásmentes feladataimat és úgy éreztem, hogy minden nappal veszítek egy pontot az IQ-mból..
2018. nov. 7. 16:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Mindenki alapvetően azzal foglalkozik, amit élvezettel, szívesen csinál. Nemszeretem feladatok persze az álommelóban is vannak.

Mindenkinek olyan jövedelme van, amiből kényelmesen, lemondások nélkül megélhet.

Ne legyen tere a kollégák közötti hatalmi harcoknak, pletykáknak, taposás-nyalásoknak.

Biztonságos, kellemes munkakörülmény biztosítása.

2018. nov. 7. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Hsz igaz

Családias hangulat, egységes baráti társaság, bizonyos dolgokban engedékeny főnökség. (Zene) amennyiben olyan területen történik munkavégzés ahol nem közlekednek targoncák.)

Szünetek egyenletes elosztása. Jó kapcsolat a dolgozókkal. Napi 6 óra munka ugyanannyi pénzért.

2018. nov. 7. 17:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ésszerű határidők, ne essen egy 8 órás munkanapra 10 órányi munka. Jó fizu és légkör, pozitív visszajelzés
2018. nov. 7. 17:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az kell minimum, hogy normális emberekkel dolgozzon együtt az ember. De olyan munkahely nem létezik, ahol az összes kollégával kijössz, szóval innentől kezdve bukik a dolog. A fizetés meg a munka szeretete önmagában nem elég, ha közben napi 8 órában felb....ssza valaki az agyadat.
2018. nov. 7. 17:20
 7/11 anonim ***** válasza:
40%
Miért lett lepontozva az 1-esem? Hisz ez az igazság. Kb. ennyinek kellene lennie a minimálbérnek, hogy nőjön az életszínvonal. Vagy talán egy zsarnok munkáltató piroskezezett?
2018. nov. 7. 17:50
 8/11 anonim ***** válasza:
58%

Heti 4 nap munka 3 napi pihenõ, ausztriába már vannak helyek ahol így csinálják és az emberek sokkal jobban érzik magukat, nap 8 esetleg 10 óra munka,ausztriába ha 4 nap munka akkor álltalában napi 10 óra meló és így le dolgozzák a pénteket , fárasztó munka kör után pénteken ki pihened magad, szombaton szórakozol stb.. jo lefárasztod magad aztán vasárnap ki bírod pihenni magad aztán újra elõlrõl de akkor sokkal jobban érzed magad, 2 nap alatt nem sok mindent tudsz csinálni, be kéne vezetni ott magyarban is.

Jó környezet, kedves kollegák, több szünet, akkor tarthatsz szünetet amikor szeretnél pl ki mehetsz nyugodtan wcre stb..

Magyar viszonylatban netto 220-250 ft nem 80-150 ft mert ebbõl csak azt a hónapod tudod átt vészelni aztán újra elõlrõl.

2018. nov. 7. 18:39
 9/11 anonim válasza:

20 év meló után (1998 óta metok ugyanott és ugyanazt) nem létezik olyan dolog ami miatt én élvezettel mennék be. Utálom mint a szart ugyanazok a retek kollegák ugyanaz az állat főnök ugyanaz a szar és szar és szar 20 éve.

Pedig elvileg ezt akartam csinálni ezért tanultam az egyetemen 5 évet + 2 év kieg, de 20 év még házasságból is sok.

Váltani meg rég esélytelen, 45 felett vagyok hova az anyám valagába kellenék.

2018. nov. 7. 21:01
 10/11 anonim ***** válasza:

9

Nem, nem esélytelen. Magadnak csináltad.

2018. nov. 8. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!