Hogyan derítenéd ki, hogy ki dézsmálja meg az ételeket a munkahelyen (random, mindig másét)?
Figyelt kérdés
2018. nov. 6. 11:03
11/12 A kérdező kommentje:
Nálunk a konyhában nincs kamera, és sok az ember a cégnél, nem tudom, hova máshova lehetne rakni az otthonról vitt ebédet, mert az irodákban külön hűtő nincs. Ha hűtőtakarítás van, arról meg jön körlevél, azt tudjuk.
2018. nov. 7. 23:10
12/12 anonim válasza:
Férjemnek volt ilyen egy ideig.. Készítettem a kajákat, erre ő sose evett belőle, pofátlan módon ételessel együtt vitték. Az ételes nagyobb méreg volt nekem, mert nem ilyen százforintos dobozok voltak. És olyan helyről vitték el, ami kártyás ajtóval van zárva. Vagy a kollégák, vagy a takarítók. De csak a nappalos műszakjában, 5:50 és 6:40 között tűnt el mindig, azt gondolom hogy az éjszakás műszakból valaki hazahordta magának a friss kaját. De amikor már vagy 8 dobozzal kelt lába a a kajának, írt egy levelet a nagyfőnöknek, és a hr-eseknek, onnantól nemtudom mi történt, de abbamaradt a lopás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!