Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennel, ha kiderulne hogy...

Mit tennel, ha kiderulne hogy a csalad ahol dolgozol bekamerazta a lakast?

Figyelt kérdés

egy csaladnal dolgozom , mint aupair kulfoldon (babysitter)

nemreg rabukkantam egy webkamerara a lakas nappalijaban, rakerestem a neten egy wifirol mukodo remote videoadas, ami a telefonra csatlakoztathato ..

tehat tavolrol figyelik vele a lakast

nem szoltak rola

ti mit tennetek? rakerdeznetek? nem? ha igen, hogyan?

2018. nov. 5. 17:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Én is ezt tenném, ha bébiszittert fogadnék fel a házamba, szóval megérteném, de rólad készült felvételeket nincs joguk tárolni, vagy kiadni.
2018. nov. 6. 20:55
 12/13 anonim ***** válasza:
52%

NEM az a baj hogy felveszik. Az a baj, hogy ezt TITOKBAN teszik. A munkaszerzodesbe bele kell tenni hogy kamerazas van, es akkor mehet siman. Kulonben nem. Az au pair meg cifrazza is a dolgot, mert az au pair ellentetben a sima babysitterrel ott is LAKIK igy nem csak munkaviszonyban van a csaladdal hanem alberleti viszonyban is, amit megint mas szabalyok szabalyoznak.

Igen, nem tudjuk melyik orszag konkretan. De aupairkedni Nyugat-Europaban esetleg USA-ban eri meg. Rovidrezarva: kb egyetlen olyan orszagban sem szabalyos ez ahol meg is eri aupairkedni. Nyilvan nem Szomaliaban dolgozik...

2018. nov. 8. 17:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is Au pairkedem már egy jó ideje, és szerintem az Au pairek többségének a fejében megfordul az, hogy lehet be van kamerázva a lakás. Engem nem zavarna, amíg nem beteg perverzek a host szüleim akik rejtett kamerát helyeznek el a szobámban vagy a fürdőmben.
2018. nov. 16. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!