Mennyi ideig voltatok munkanélküliek, és mit csináltatok alatta?
Nekem egyszer a születésnapom vasárnapra esett; az aheti pénteken volt az utolsó napom a munkahelyen és hétfőn volt az első napom az új helyen. Vagyis azon a hétvégén munkanélküli voltam. És így munkanélküliként ünnepeltem a születésnapomat :D
Amúgy a poénkodást félretéve, ezt a "kemény hétvégét" :D leszámítva a diplomaosztó után kb fél hónap telt el, amíg felvettek az első munkahelyemre; szóval annyit voltam munkanélküli.
Kétszer másfél évig s most sok éve.
Az elsőknél fogaqlmam sincs, mit csináltam álláskeresésen kívül, rég volt, bár az egyik esetben rajztanfolyamra jártam :D
Most sok éve... Röviden semmit, hosszabban is ki tudnám fejteni, de nem akarom, volt sok minden. Küzdök egy helyben, leginkább, vagy kerülöm az egész kérdést s nem tudom, mit hoz a jövő. De legrosszabb esetben elmegyek túlképzett hulladékfeldolgozónak, az az egyetlen hely a közelben, ahova tuti felvesznek, csak nem akarok menni.
Amúgy néha designolok, akkor jön egy kis pénz. Ez érdekes, mivel nincs hozzá sok tehetségem, pici a gyakorlatom és totálisan más a szakmám. Attól még szeretem.
Néha rajzolok, nagyon néha programozok. Túrázok, főzök, barkácsolok. Nem érzem jól magam, finoman szólva, annyira jó lenne dolgozni, de odajutni, abban mindig rossz voltam. Pedig maga a munka könnyű. Vagy nem annyira, de érdekes és azt szeretem. Tudom, hogy pszichiátriai eset vagyok s csodálom, hogy az emberek zömének ez annyira könnyen megy, nekem pedig sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!