Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi ideig voltatok munkanél...

Mennyi ideig voltatok munkanélküliek, és mit csináltatok alatta?

Figyelt kérdés
2018. okt. 31. 16:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Kb. két hónapig. Angolul tanultam. Főleg úgy, hogy sorozatokat néztem, kiszótáraztam belőlük ezt-azt, stb., meg máshogy is, mindenhogyan.
2018. okt. 31. 16:05
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
5 hétig. Pihentem, több időm volt a háztartásra, és viszonylag sokat voltam vidéken a szüleimnek segíteni.
2018. okt. 31. 16:44
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Kb logattam a labam 2 honapot, ennel tobbre nem emlekszem mert 15 eve volt.
2018. okt. 31. 16:44
 4/13 anonim ***** válasza:
21%

Nekem egyszer a születésnapom vasárnapra esett; az aheti pénteken volt az utolsó napom a munkahelyen és hétfőn volt az első napom az új helyen. Vagyis azon a hétvégén munkanélküli voltam. És így munkanélküliként ünnepeltem a születésnapomat :D

Amúgy a poénkodást félretéve, ezt a "kemény hétvégét" :D leszámítva a diplomaosztó után kb fél hónap telt el, amíg felvettek az első munkahelyemre; szóval annyit voltam munkanélküli.

2018. okt. 31. 17:00
 5/13 anonim ***** válasza:
57%

Kétszer másfél évig s most sok éve.

Az elsőknél fogaqlmam sincs, mit csináltam álláskeresésen kívül, rég volt, bár az egyik esetben rajztanfolyamra jártam :D

Most sok éve... Röviden semmit, hosszabban is ki tudnám fejteni, de nem akarom, volt sok minden. Küzdök egy helyben, leginkább, vagy kerülöm az egész kérdést s nem tudom, mit hoz a jövő. De legrosszabb esetben elmegyek túlképzett hulladékfeldolgozónak, az az egyetlen hely a közelben, ahova tuti felvesznek, csak nem akarok menni.

Amúgy néha designolok, akkor jön egy kis pénz. Ez érdekes, mivel nincs hozzá sok tehetségem, pici a gyakorlatom és totálisan más a szakmám. Attól még szeretem.

Néha rajzolok, nagyon néha programozok. Túrázok, főzök, barkácsolok. Nem érzem jól magam, finoman szólva, annyira jó lenne dolgozni, de odajutni, abban mindig rossz voltam. Pedig maga a munka könnyű. Vagy nem annyira, de érdekes és azt szeretem. Tudom, hogy pszichiátriai eset vagyok s csodálom, hogy az emberek zömének ez annyira könnyen megy, nekem pedig sehogy.

2018. okt. 31. 17:22
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
En mar 3 eve az vagyok. Voltam egy ingyenes tanfolyamon es ennyi, itthon szoktam munkalkodni. Egyszeruen sehova nem vesznek fel epp az elobb hivtak hogy nem vettek fel betanitott munkara mar megint. Nem tudom mit tehetnek.
2018. okt. 31. 17:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Aki tényleg munkát akar, az bármikor, bárhol szóba jön a dolog (mint pl. most itt), azonnal említse meg, hogy kb. hol, kb. milyen típusú munkát keres, hogy legalább esélyt adjon magának, hátha épp akkor és ott tud valaki segíteni akár ismeretlenül is valami ajánlattal.
2018. okt. 31. 17:55
 8/13 anonim ***** válasza:
54%
Volt 4 és fél évem (két év gyári szalagmeló után), amit munkanélküliként kezdtem, de két alkalommal behívtak közmunkára, mindkét alkalommal kb. 7 hónapot. Leraktam az érettségit levelezőn, és fejlesztettem az angol tudásomat, majd irány külföld. Ennek már 10 éve. Idekint (Hollandia) 2 hónap volt a legtöbb idő, amit munkahely nélkül voltam, de ez kicsikét direktbe volt, pihentem egy kicsit. :)
2018. okt. 31. 19:13
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
2 évig otthon ültem, csináltam a nagy semmit. Nem vagyok büszke rá, de annak az időszaknak vége.
2018. okt. 31. 19:32
 10/13 anonim ***** válasza:
41%
8-as vagyok, azt nem tettem hozzá, hogy egész a külföldre távozásomig a szüleimmel éltem, így könnyű volt. :)
2018. okt. 31. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!