Mást is rúgtak ki így? Ti mit csináltatok?
Mindig a következő lépésen kell gondolkodni, csak az számít, hogy mi lesz a jövőben. Jól teszed amit teszel, keress munkát.
Egyébként mit dolgoztál?
multinál ez bevett szokás
nehéz belekötni, munkaügyi perben is erős pozícióban vannak
K**ára túl reagálod szerintem :D.
Nyilván az ember a mai világban nem tud úgy úgrálni csak egyik munkából a másikba...
KERESS MÁSIKAT :D hát kit érdekel hogy megszünt van ám máshol is munkahely és ha nagyon szeretnék be is jutok :)
6/6 Tapasztalatból irom..nekem eddig 10 munkahelyem volt abból az egyik kétszer is :'D
25 éves vagyok.
(nem azt mondom, hogy ez a normális viszont ne keseredj el) az élet nem csak egy sinen halad.
Általában mindig azokról a helyekről rúgják ki a hasznos embert, ami jó hely.
Nyilván egy multitól nem fognak elküldeni egyik napról a másikra, mert még a cigány se megy oda(amelyiknek esze van)
Ezért nem kell sírni, munkahelyet mindig semlegesen kell kezelni és akkor nem lesz meglepetés.
Volt rosszabb...
Új irodába ment az ügyvéd úr. Kellett neki plusz két dolgos kéz, amíg a több száz akta a helyére kerül és rend lesz. Amint ez megvolt, próbaidő vége előtt két nappal, mindkettőnket elküldtek.
Mondjuk nem sírtam utánuk, igazi szemétláda volt ő is meg a két jogi asszisztense is.
Hazamentem, elküldtem az önéletrajzrom kb. 30 helyre. Hajnali kettőig ezen dolgoztam. Másnap már több helyről hívtak, aznap már mentem az első interjúra. Egy hét múlva már új állásom volt, még választhattam is két hely közül.
Ne add fel!
Mindenkit rúgtak már ki. Akit nem, azt fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!