Mást is rúgtak ki így? Ti mit csináltatok?
Az Elcoteq mindenkit így rúgott ki, műszak végén.
Szemét dolog, de legális.
Kitartás. Első munkahely?
Engem egy kis cégtől rúgtak ki gusztustalan módon.
Először nem akartak bejelenteni, majd amikor kiharcoltam, rá pár hétre...a főnök azt neheztelte, hogy nem mentem be augusztus 20-án is dolgozni, és hogy nem értem utol az elődömet tapasztalati gyakorlati szinten, az elődöm 8 évig dolgozott ott, a főnök exe volt. Felém állt és mindenki előtt alázgatni kezdett, utána közölte, hogy ki vagyok rúgva. De azért ha van időm menjek be besegíteni, ingyen. Mondtam, hogy ne vicceljen már. :DDD
Nah mindegy.
Én amúgy örültem a a szabadidőnek, tanultam és megcsináltam pár dolgot, amire munka mellett nem lett volna időm.
Nekem is volt ilyen, behívott az egyik tárgyalóba a főnököm meg a HRes koma. A főnök elkezdett idegesen röhörészni, hogy hehe, hát biztos gondoltad már, hehe, de hát nincsenek nagyon új projektek, hehe és nem tudunk munkát adni neked, hehe, izé, hehe..
Mondom jól van, nem gond, megbeszéltük, összepakoltam, aztán hazamentem. Szarul esett, de túl kell rajta lépni, rápörögtem a CV írásra, aztán két hónap múlva már kezdtem is az új helyen.
Első körben szerintem nyugodj meg, pár napig ne foglalkozz egyáltalán ilyen munkakereséssel meg hasonló baromságokkal. Menj el kirándulni, ülj be valahová barátokkal, menj ki a strandra, lazíts, pucold ki a fejed. Pár ilyen nap után a munkakeresés is sokkal jobban fog menni. A keresés mellett meg ha van szabadidőd, tanulj. A legtriviálisabb az valami nyelv, de ha van valami szakmai téma, ami érdekel, abban is el lehet mélyedni. Ne izgulj, nem lesz semmi gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!