Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lehetséges hogy nincs is...

Lehetséges hogy nincs is munkaerőhiány?

Figyelt kérdés

Már kezdem feladni, rengeteget keresgélek ,adom be az önéletrajzom de semmi!!

Pedig két szakmám is van.Tartósan munkanélküli vagyok.

21/F

2018. okt. 26. 19:20
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
20%
Munkaerőhiány valóban van, de nem az Isten háta mögött Mucsán.
2018. okt. 26. 20:07
 12/50 anonim ***** válasza:
0%

"Álláskeresés Találatok száma: 96"

Ez Csongrád megyére vonatkozik, részletes keresés itt: [link]

Erre azért nem merném azt mondani, hogy semmilyen munka sincs.

2018. okt. 26. 20:36
 13/50 anonim ***** válasza:
57%

Egyetemista vagyok. Rám kb 1-2 hetente írnak a HResek a LinkInen munka legetőségekkel kapcsolatban.

Sokan el sem végzik az egyetemi szakomat, mert már előtte lecsapnak rájuk a cégek ...

Van munkaerőhiány, csak nem mindegy melyik szektort és azon belül milyen pozíciót nézünk.

2018. okt. 26. 20:41
 14/50 anonim ***** válasza:
38%

tegnap 20:36

Csak nem a közigálláson. Kb 10 munkahely van, tanyagondnok és dajka gondolom nem szeretne lenni a kérdező, fel se vennék. Azt pedig nem írta van-e érettségije, azzal is kb 7-8 állást találtam. Lehet nem a közalkalmazotti portált kellene javasolni.

2018. okt. 27. 00:26
 15/50 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos nincs főiskolai vagy egyetemi végzettsége így azokat a lehetőségeket pillanatnyilag nem vehetjük bele.
2018. okt. 27. 00:27
 16/50 A kérdező kommentje:

Akkor szerinted menjek dajkának vagy ovónőnek szerinted?

Ha akarnék se vennének fel ezekre a felsorolt munkákra.

Nincs se érettségim se főiskola stb.

Nem hiába nem irtam.

2018. okt. 27. 06:39
 17/50 anonim ***** válasza:

Kecskeméten pl hiány van. Párom HR osztályon dolgozik, szokott mesélni. Külföldről (Szerbia) hozzák az embereket a szerelő sorra, mert senki se jelentkezik. Általában 90%-uk pár héten belül kilép, szóval állandó felvétel van.

Oké, ez a szerelő sor, illetve az egyéb ilyen munkák, de hiány van a mérnöki osztályon és a beszerzési osztályon is.

Békés megyében van a gyakorlati helyem, ott is ugyan úgy hiány van a gyárakban.

Más területről nem tudok nyilatkozni, de műszaki/IT vonalon kb. bármilyen szintű munkakörben el lehet jelenleg helyezkedni.

2018. okt. 27. 07:10
 18/50 anonim ***** válasza:
50%

"Csak nem a közigálláson. Kb 10 munkahely van" - 96 volt Csongrád megyében (de még mindig van 94). Amikor belinkeltem, még csak annyit tudtunk róla, hogy ott keres munkát, és hogy két szakmája van, hogy emellett milyen végzettsége van, azt nem írta.

"tanyagondnok és dajka gondolom nem szeretne lenni a kérdező" - Ezt honnan veszed?

"fel se vennék" - És ezt?

"Lehet nem a közalkalmazotti portált kellene javasolni." - Miért? Azok ott nem munkák?

2018. okt. 27. 09:38
 19/50 anonim ***** válasza:
64%

"#12

Akkor szerinted menjek dajkának vagy ovónőnek szerinted?

Ha akarnék se vennének fel ezekre a felsorolt munkákra."

Miért ne mehetnél? Miért ne vennének fel? Ha meg se próbálod, persze, hogy nem lesz munkád.

Persze egyszerűbb lenne segíteni, ha leírnád, hogy milyen szakmáid vannak... De pl. ahhoz, hogy tanyagondnok legyen valaki, nem kell szakképesítés se:

"Pályázati feltételek:

• 8 Általános,

• Alap szintű Informatikai rendszerismeret,

• B kategóriás jogosítvány,

• magyar állampolgárság, büntetlen előélet

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

• szakmunkás bizonyítvány,"

2018. okt. 27. 09:44
 20/50 A kérdező kommentje:

Két szakmám van: Kerti munkás, Konyhai kisegítő.Ezen kívül 8 általános vagyis összesen 12 osztályt végeztem.

Az óvonő meg dajka stb.közalkalmazotti munkákhoz sokkal magasabb végzettség kell.

Ennyit még én is tudok.

2018. okt. 27. 10:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!