Jól látom, hogy csak bizonyos területeken van munkaerőhiány?
Figyelt kérdés
Nekem pl át kell képezmem magam, mert lassan fél éve nem tudok szakmán belülire váltani.2018. szept. 12. 13:09
2/7 anonim válasza:
Nagy eltérések vannak a különböző földrajzi területek, és a szakmacsoportok között. Ózdon például lehet, hogy egy informatikus sem tud elhelyezkedni. Szombathelyen meg lehet, hogy lasszóval fogják a bolti eladókat.
3/7 anonim válasza:
Így van.
Pl belőlünk fejlesztőkből vagyis nyelvet beszélő,karrierista,rugalmas fejlesztőkből elkèpesztő hiány van.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ma már olyan emberhiány van mindenhol, hogy bárhol találsz állást. Még ha nem szakmán belül is. De találsz.
5/7 anonim válasza:
Szülővárosom elég nagy vegyiparral rendelkezik de nem hogy ott, hanem sehol nem találok munkát vegyészként már 1 éve. Előtte közalkalmazott voltam és abból is megéltem szóval még csak az sincs hogy sokat kellene nekem fizetni.
6/7 A kérdező kommentje:
Én bp-i vagyok és amúgy nemcsak én szenvedek.
Igen, bármilyen biorobot munka van.
Árupakolás, pénztár, adatmásolgatás ctrl+c, ctrl+v-vel...
2018. szept. 12. 14:58
7/7 anonim válasza:
Jól látod.
de mégis mi az a szakma amivel nem tudtál munkát találni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!