Jelenleg a csapból is az folyik, hogy munkaerőhiány van. Tudom, ez bizonyos területekre igaz. Mekkora lehet most a túljelentkezés nem hiány és speciális tudást igénylő pozíciókban (pl adminisztrátor, raktár) mennyire diktál/nem diktál a munkavállaló?
Figyelt kérdés
2017. febr. 6. 14:26
1/3 anonim válasza:
Igaz, én admin állásokra jelentkezem (amik diplomát és angol felsőfokút igényelnek). Nekem interjún (már ha behívnak), azt mondja a hr-es, hogy több100 jelentkező van még mindig irodai állásokra. Ez Bp, lehet, h vidéken jobb a szitu, nem tudom. Nem érzem úgy, h diktálnék. :-(
2/3 anonim válasza:
Építési vállalkozó ismerős 3 kőműves venne fel azonnal nagy gyakorlattal, sír, hogy nem talál embert, viszont!!!! rákérdeztem mennyit fizetne nekik, nos nettó 85öt, azt is csak felesben bejelentve! És sír, hogy nincs embere!
3/3 anonim válasza:
Targoncásokból is hiány van, a jelenlegi budapesti gyárba ahol dolgozok ott is alig találnak targis jogaival rendelkező embert, de hallottam olyan raktáról ahol egy komplett műszak hiányzik hiába hogy meg lehet keresni a havi 150 nettót 3 műszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!