Ha valaki keveset keres, akkor miért az egyént kell hibáztatni miért nem a rendszert, nem szeretnétek széles középosztályt?
Figyelt kérdés
Azért írtam a párkapcsolati témában, mert azt látom, hogy az anyagiak megmérgezik a jól működő kapcsolatokat. Viszont miért abba kell belerúgni aki keveset keres miért nem a rendszert hibáztatják?
Szerintem legbelül mindenki arra vágyik, hogy hasonló életszinvonal legyen, mint északon ahol nincsenek szakadéknyi különbségek, mint nálunk.
Első lépés szerintem az lenne, hogy a másikra ne mondjunk olyanokat, hogy miért nem tanult többet és miért nem volt ambiciozusabb, hanem tenni azért, hogy jobb élhetőbb, egyenlőbb rendszerben éljünk.
2018. okt. 25. 17:26
21/24 anonim válasza:
Jó hagyjuk a pestieket eddig nem volt róluk semmi véleményem de ezzel a hajléktalan törvénnyel nagyon nem lettek szimpatikusak remélem soha nem kel olyan városban élnem.Ahol 0 együttérzés van az emberkékben mert már fogyasztó birka lett mindegyik az egyházak is 0 kifogása van ellene borzalmaz ez az ország.
22/24 A kérdező kommentje:
Amúgy én marxista vagyok és szerintem a bérmunka nem nemesít. Szeretném megélni azt, hogy végre a termelőeszközök az emberek kezébe kerüljenek és ne legyen senki kizsákmányolva. Nagyon nem szeretem ezt az akarni kell szöveget egy igazi antikrisztusi hozzáállás. Semmit se szabad akarni, mert akkor annál nehezebben jön össze a jelenben kéne élni és azt élvezni.
2018. okt. 25. 22:42
23/24 anonim válasza:
Na jó, azért Marx is megérte a pénzét. Már némi emberség felérne egy utópiával.
32/f
24/24 anonim válasza:
Én 200-250 körül keresek, 12,24,48 munkabeosztásban, nappal, éjjel, ünnepnek nem számít. Párom ugyanennyit ugyanitt 320 körül. Szívesen cserélnék azzal, aki nem éjszakázik, nem dolgozik karácsonykor, meg húsvétkor, átalussza az óraállítást és nincs ilyen pszichikai stressz alatt. A nyugalomnak megvan az ára, például ha 120 ezerért ülsz egy irodában, de nem fogsz 25 évesen 30-nak kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!