Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti össze jönnétek olyan pasival, aki keveset keres?
Relatív, hogy kinek mi a kevés.
Átmeneti állapot, vagy állandó? Van lehetőség feljebb lépni? Van rá motivációd, hogy fejleszd magad?
Én 800-at párom 160 keres. Hozzám képest kevés amit letesz, de nem érzem úgy hogy eltartanám, vagy egyéb baromság.
Szeretem hogy szereti a munkáját, hogy van munkája amivel keress és sikeres. És jut melette ideje rám is. Párkeresésnél fontos szempont volt, hogy a párom ne legyen karrierista, olyan munkát végezzen amit szeret vagy mindig is vágyott csinálni. És megbecsüljék benne. Mert nem akarom, hogy a munkahely miatt frusztrált legyen.
Én azt a terhet levettem a válláról, hogy neki családfentartónak kell lennie, szóval csak arra kell koncentrálnia, hogy a munkája boldoggá, teljessé tegye és jusson ideje rám is. (romantikázás, közös vacsi főzés, randi, kirándulás)
Ez jól működik és gondot sem okoz, hogy én keresek nőként többet. Sosem vágom ezt a fejéhez vagy éreztettem vele. A kassza közös, a pénzt együtt kerestük és együtt is költjük el.
27N-29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!