Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti össze jönnétek olyan pasival, aki keveset keres?
Figyelt kérdés
2018. máj. 7. 21:15
11/15 anonim válasza:
Nos, én ugyan vidéki vagyok, nem ismerem a fővárosi kereseteket, sem a nagyobb városokét, de 800. az nem semmi, nem tudom mit kell letenni ahhoz az asztalra.
Kevesebbet keresek mint élettársam, mondhatom azt, hogy lényegesen kevesebbet, de soha nem érzékelteti ezt velem/velünk.(előző kapcsolatomból van egy kislanyom, 8 éves)
Amikor megismerkedtünk, pont nem a fizetése érdekelt, hanem ő maga, az ember, a férfi.
Persze viszonylag hamar kiderült, hogy nem a küszöböt rágja, de akkor én már szerelmes voltam belé, tehát pont lesz,rtam mennyit keres.
Én nem pénzben mérem az embereket.
33N
12/15 anonim válasza:
Egy csomó minimálbéres gyári munkásnak van felesége, családja úgyhogy nyilván vannak nők bőven akik összejönnek keveset kereső pasival.
13/15 anonim válasza:
Nagyon sokat keresek , sosem volt gondom a nőknél és bármikor akadna másik, de álítom sosem voltam ilyen szarúl és így elkeseredve. A pénzembe meg pont beleverhetem a fa...om.
15/15 anonim válasza:
Mi számít kevésnek? Bp-n élő, kb. középvezető beosztásban (hivatalosan, titulus szerint nem, de gyakorlatban ezt csinálom, a fizetésem félig-meddig tükrözi is). Nálam ami nem játszik, az a Bp-n fizikai közmunkás meg alkalmi segédmunkás jellegű emberke, mert ott már erős és áthidalhatatlab intelligenciabeli, hozzáállásbeli különbségek vannak). Minimálbéressel már pl. igen, ha a pénzhez való hozzáállása megfelelő (nem az van, hogy az első a cigi meg a sörike meg hitelre veszünk telefont, aztán szidjuk az államot, amiért nem tudtuk befizetni a számlákat). Amióta dolgozom, mindig többet kerestem, mint a párom. Most olyan a felállás, hogy én 290-et keresek, ő 130-140 között, de volt 120 is. Ez sztem nem annyira kevés, inkább átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!