Nektek nem szúrja a szemetek a sok naplopó?
Hétfő délután 1 óra
A villamos, metró, bolt, pláza minden telis-tele van emberekkel. Ezek nem dolgoznak?
Budapest
Van köztük iskolás, felnőtt, nyugdíjas.
Bevallom engem idegesít.
Ez egyszer már nekem is átfutott az agyamon, amikor egy hétköznap majdnem fél órát álltam sorban az egyik Sparban (nem Budapest), hogy senki sem dolgozik!?
Aztán a következő pillanatban beugrott, hogy hiszen én sem dolgozom. Folyamatban jártam akkor még melózni, aznap pont szabados voltam. Most 3 műszakozom, így gyakran vagyok a városban napközben. Sok ismerősöm,családtagom van, akik különböző beosztásokban járnak dolgozni, így az olyanok is simán lézenghetnek olyankor, amikor szerinted dolgozniuk kellene.
Engem csak azok "zavarnak" már, akik szemmel láthatóan kisiskolások vagy esetleg középiskolások, és hátizsákkal járják csoportosan a boltokat, gyorséttermeket iskolaidőben (délelőtt 9-10-11 körül). Ilyenkor elgondolkodom, hogy vajon ők a szülők tudtával nem iskolában vannak? Ugyanis, ha betegek, akkor nyilván nem vihognának annyira, illetve nem telepakolt hátizsákkal sétálgatnának, ráadásul nem hiszem, hogy egy baráti társaság minden tagja egyszerre beteg.
Minket 13-ban, 18-19 éves gyerekekként is lefejeztek volna a gondolatért is, hogy kimenjünk.
Csendben saját terem v könyvtár.
Nekem rugalmas a munkaidőm, én bármikor kint lehetek.
De azt erősen kétlem, hogy ennek a kismillio embernek is.
Ha egyszer sok pénzem lesz, megrendelek egy felmérést, hogy kérdezzenek meg véletlen 1000 ilyen embert az utcán, hogy mégis mit téblábolnak ott.
49: Na akkor még egyszer: Kismillió ember van, akik olyan helyen dolgoznak (vendéglátóipar, kórház, közalkalmazás stb.)), ahol a szabadnapok nem hétvégére esnek. Ezen mit nem lehet megérteni?
Az meg extra röhejes, hogy te magad is ott sétálgatsz, és értetlenkedsz. Ez kb. olyan, mintha én értetlenkedtem volna azon, hogy a New Yorkba menő gép, amin ülök, hogy a fenébe lehet tele? Ki van zárva, hogy ennyi ember rajtam kívül meg tudja szerezni becsületesen a rávalót.
Proletár mentalitás dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!