Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nektek nem szúrja a szemetek...

Nektek nem szúrja a szemetek a sok naplopó?

Figyelt kérdés

Hétfő délután 1 óra

A villamos, metró, bolt, pláza minden telis-tele van emberekkel. Ezek nem dolgoznak?

Budapest

Van köztük iskolás, felnőtt, nyugdíjas.

Bevallom engem idegesít.

2018. okt. 15. 13:15
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg 1 órakor történt, akkor lehet az is még, hogy kimentek épp ebédelni. Én irodában dolgozom, a pláza két villamosmegállóra van, szóval ha a munka mennyisége megengedi, akkor néha oda járok ki ebédidőben, mert az irodaházban lévő menza nem túl jó, meg nyilván unalmas is minden héten ugyanazokat az ételeket enni.
2018. okt. 15. 14:26
 22/56 A kérdező kommentje:
Nyilvan vállalkozók voltak. :D
2018. okt. 15. 14:26
 23/56 anonim ***** válasza:
66%

"Nyilvan vállalkozók voltak. :D"

Honnan tudod, hogy nem? A cégvezető feleségemet rendszeresen diáknak nézik például.

2018. okt. 15. 14:28
 24/56 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy több műszakban dolgoznak, de például szombat most áthelyezett munkanap volt, ismerek olyat, aki nem veszi ki a szombati munkanapot, de a rákövetkező hétfőt igen, így ugyanúgy megvan a 2 napos hétvégéje. Olyan is lehet, aki éppen állást keres, és interjúra megy vagy onnan jön, vagy dolgozik, de nem bent ebédel a munkahelyén, hanem kimegy valahova, délután 1 óra még simán ebédidő.

A nyugdíjasokra ne morogj, még mindig vannak köztük, akik a legnagyobb reggeli csúcsban mennek piacra, azok rosszabbak.

2018. okt. 15. 14:31
 25/56 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg ha szombaton melozok, vagy epp december 31-en masnap reggelig, az nem venned eszre igaz?
2018. okt. 15. 15:04
 26/56 anonim ***** válasza:
100%
25: Meg pl. vendéglátóiparban hetente változnak a szabadnapok, jobb helyeken havi 1 szabad hétvége jár.
2018. okt. 15. 15:05
 27/56 anonim ***** válasza:
76%
De tényleg írd már le, kérdező, hogy te mit keresel az utcán 1 órakor?
2018. okt. 15. 15:07
 28/56 anonim ***** válasza:
90%
Nekem pont te szúrtad a szemem.
2018. okt. 15. 15:17
 29/56 anonim ***** válasza:
81%
Én felnőtt nő létemre nem dolgozom most, mert pont megtehetem és pont leszarom mindenki véleményét. Egész nap járok-kelek a városban ha nem épp valamelyik hobbimat űzöm. Légyszi, írd már meg, melyik villamoson, metrón, plázában lopjam a napot délután egykor, hadd szúrjam kicsit a szemed :D
2018. okt. 15. 15:27
 30/56 anonim ***** válasza:
23%

Én vagyok, aki egyetértek a kérdezővel.

Ekkora azoknak az aránya, akik nem hétfőtől-péntekig dolgoznak?

Mert én pl 8-5-ig bent kuksolok és csak 21 napom van (pl a mai) délután 1-kor kint lézengeni, de ha vidéken vagyok, akkor ugye.. Vidéken lézengek, tehát a 21 is ennyivel kevesebb.

2018. okt. 15. 15:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!