Szerintetek miért van szinte minden munkahelyen ennyi primitív, naplopó, szemét kolléga?
Persze, majd direkt ilyeneket vesznek fel, interjún én is tudok normális lenni, ha megkapom a melót akkor úgyis önmagamat fogom adni, nem fogom megjátszani magamat, sajnos ez is magyar betegség hogy elsőre ítélkezni, pedig még egy mondatot sem beszélt.
Sokan beleőrülnek abba hogy dolgoznak és sehol nincsenek az életben, részben ennek is köszönhető az erőltetett baromkodás. Dolgozzál úgy 110-130ezerért mint egy gyárigazgató helyettes közel egy millióért, Na ugye hogy nem menne az a komolyság motiváltság?
Engem is érdekelne ez a téma . Ha sikeresen befejezem az iskolai tanulmányaimat , nyáron megyek is dolgozni. Attól tartok hogy egy munkahelyen is megnyílvánulnak majd a nem kívánatos emberi tipusok , mint az iskolában . Pedig az ember elvárna egy kis komolyságot és értelmet.
Szerintetek mondjak is le erről hogy normális emberekkel fogok dolgozni vagy nagyon kevés esély van rá ?
( soha nem voltam rendes munkahelyen ezért is érdekel hogy mi várható e téren )
20/F
Mennyi hülyeséget leírtok ide, komolyan, hogy nem jön más ember.
Elmondom mi a helyzet: szervezetlen az ország, sajnos nem a legjobb napokat éljük.
Itthoni cégeknél a munkahelyi kultúra === olyan mint egy tömegverekedés.
Na ebből az állapotból kijönni az nem 1-2 év lesz.
Amúgy más országban sem jobb.
Én már elég régóta dolgozom, és eddig minden munkahelyemen akadt 1-2 hülye. Elkerülhetetlen. De a többség szerencsére jó fej volt. A jelenlegi állásom esetében is ez a helyzet.
Ahol nagyon szar volt a környezet / mind emberileg, mind a munkát tekintve / ott hála az Égnek, nem dolgoztam sokáig, így nem kellett ettől szenvednem.
Szomorú, hogy ilyen helyeken kellett és kell eltöltened az életed egyik felét. Ez szerencse kérdése is, mert ki lehet fogni normálisakat is, ahol normális csapat van.
Azt mondom, ne add fel, járj nyitott szemmel, be kell jönnie valami másnak, ahová jó érzéssel jársz be, és nem idegeskedéssel. Ez nem mellesleg az egészségednek se tesz jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!