Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tudnék kezelni egy...

Hogyan tudnék kezelni egy primitív, buta embert a melóhelyemen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!! Az van hogy behivtak a faluban, ahol lakok közmunkára. Van érettségim, szakmám, de sajna munkát nem találtam, de lényegtelen........

A lényeg: Van egynéhány idősebb olyan 50-60 közötti női kollégám, akik olyan szinten primitvek h vmi hihetetlen.. Több fülük van mint foguk (bár ez nálam csak külsőség), és nagyon buták, nagyszájuak, 8 általánosuk van, ordenáré a stílusuk, főnökösködnek (közbe az agyukhoz képest a 100as szög integrált áramkör).. Nemtudom h hogy kéne kezelni ezeket, de ma az egyik fentebb leírt nővel volt egy kisebb gond. A szitu: Van egy kedvenc kollégám (aki normális, kedves), vele volt egy kisebb vitánk, amit mi normális hangnemben beszéltünk, megoldottuk.. Erre odajön az a nő, és elkezd velem ordibálni, hogy összetöri a telefonomat, meg ilyesmik, meg a többi kolléga elött veszekedett velem.. Majdnem visszaszóltam neki, de aztán ráhagytam, majd ha ujra felbosszant.. Nemtudom h ő miért kezdett el velem veszekedni, amikor én nem bántottam senkit, a kedvenc kollégámmal is 3 p alatt elsimítottuk normálisan az ügyet... páran mondták már h nemjó vele dolgozni, mert buta, nagyképű a semmire. Miért van ENNYI buta, primitív ember? (főleg faluban) És hogyan tudnám az ilyeneket kezelni? Mert ezekhez még normálisan, ésszel se lehet szólni, akkor is csak ordibálnak a másikkal........ És ami szar h 5 hónapot kell ezekkel kibirni.. (nagy téli közmunkaprogramm, 2 hó meló, 4 hó iskola.)

L/23

2013. nov. 27. 19:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Légyszi irjatok
2013. nov. 27. 19:42
 2/5 anonim válasza:
100%
vedd őket levegőnek, azt sem érdemlik meg hogy foglalkozz velük
2013. nov. 27. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos mindenhol vannak ilyenek, a legjobb munkahelytől a legrosszabbig. Próbálj önbizalmat sugározni, még akkor is, ha nincs önbizalmad. Húzd ki magad, mosolyogj, légy kedves és határozott. Ha sokaknak baja van a nővel, akkor nem veled van a gond. Vedd levegőnek tényleg, ne foglalkozz vele, peregjen le rólad minden amit rádkiabál, ez majd jobban fogja Őt idegesíteni. Ha végképp elszakad benned a cérna, akkor pedig nyugodt hangnemben kérdezd meg tőle, hogy miért olyan, amilyen?! Mondd, hogy veled normálisan beszéljen, mert nem vagy hozzászokva az ilyen stílushoz és nem is akarsz. Hidd el, te fogsz kijönni győztesként egy ilyennel szemben. 23/F
2013. nov. 29. 16:11
 4/5 anonim válasza:
64%
Akar mit mond ne szolj vissza neki hanem teljesen nyugodtan valaszolj neki kb olyan stilusban h mi a f@**omat uvoltozi ez itt amikor semmi sem tortent(de ne olyan visszafolytott haraggal es he is lenezoen) hidd el ha nem is fejezi be a f@**sagaitm, teljesen kikakasztod vele, azt legkozelebb beken hagy de ha szerencsed van rajon h igy nem lehet viselkedni.
2013. nov. 29. 19:32
 5/5 Captain Hindsight ***** válasza:
100%
buta emberek csak az erőszakból értenek
2013. dec. 13. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!