Nektek nem szúrja a szemetek a sok naplopó?
Hétfő délután 1 óra
A villamos, metró, bolt, pláza minden telis-tele van emberekkel. Ezek nem dolgoznak?
Budapest
Van köztük iskolás, felnőtt, nyugdíjas.
Bevallom engem idegesít.
Lol ez a kérdés.
Be ne dőljetek már ennek a gyökérnek.
Én is fel akartam már tenni amúgy ezt a kérdést.
Én gimiben fél 3-ig voltam, ha nem 4-ig.
Az irodai munkaidő meg nem 8-16, 8-17, 9-17, 9-18 között szokott változni?
Mi örülünk, ha a kifőzdéig van időnk elloholni ebédidőben, persze ha 10 perccel a hivatalos ebédidő-intervallum előtt mész ki, leszidnak.
Miért gondolod, hogy a munkaidő az csak H-P 8-16 óra???
máskor nem dolgoznak szerinted? És akik máskor dolgoznak, miért ne lehetnének hétfő délután 1-kor bárhol? (vendéglátósok, kereskedők, tűzoltók, rendőrök, egészségügyisek, buszvezetők...stb.)
Amúgy én dolgoztam tesómnál, aki társasházkezelő volt. Az is a dolgom volt, hogy végigjárjam a házakat. Akkor szinte egész nap BKV-ztam, mire mindenhova elmentem.
SZóval lehet munka közben is "lézengőnek" tűnni...
Sokan úgy tesztek itt, mintha nem értenétek a kérdést. Pedig teljesen világos, mi zavarja a kérdezőt. A #15-ös írta le klasszikus tömörséggel:
"Lehet másként is élni, mint munkahelyen gályázni."
Hát ez a probléma, hogy tényleg lehet.
"Hát ez a probléma, hogy tényleg lehet."
És az miért probléma? Ha vállalkozóként dolgozol például, szabad időbeosztásban, az már naplopás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!