Számonkérésnek számít ha megkérdezem a fizetést miért nem kaptam meg 12-én sem mikor 10-én kellett volna?
Valaki mondja már meg nekem az számonkérésnek számít részemről, a dolgozó részéről ha odamegyek a főnökhöz és megkérdem, miért nem kaptuk meg 12-én sem a bérünket mikor 10-ig kellett volna? Ráadásul az is tudható hogy mivel hiába munkanp a szombat, de az irodisták aznap nincsenek vagyis legkorábban hétfőn jöhet a bér és az már 14!
Minderre ha rákérdezek az számomkérésnek számít? Ugyanis én ma vettem venni a bátorságot és bizony rákérdeztem minderre és nagy leordítás lett a vége, hogy én ne merjem őt számonkérni és fizet majd ha tud és majd ha én vezetem a céget akkor fizetek amikor én akarok..... szóval még neki állt feljebb.
Mikor benne van a szerződésben és az Mtben is hogy fizetési határidő: 10. Szóval az hohgy „majd fizetek ha tudok“ hát anyád! Én meg majd egyik nap bemegyek 7 helyett délre mert „majd jövök ha tudok“. Anyját az ilyennek.
"ha nem vagy hajlandó változtatni a sorsodon.“
Azonnal változtatok ha találok olyan helyet ahol csak 5 ft-tal is többet adnak mint itt és egyműszakos menetrendben kell dolgozni és persze nem fizikai munkát.
Mert amit eddig találtam az vagy
- még ennyit se fizetett volna nemhogy többet. kösz nem.
- többet fizetett volna na nem sokkal,de 3 műsszak és folyamatos és se nappalom se éjszakám. kösz nem.
- és alapból fizikai munka bármi és bármennyiért. kösz nem.
Vigyázzatok! Ő a munkaügyis troll. Minden nap kitesz valami kérdést 2-3 alkalommal, de minimum egyet.
Aztán itt sanyargatja a népet, meg itt sajnáltatja magát a 3 diplomájával, sír a szája hogy keveset keres, nem emeltek x éve és még csak nem is fizetik ki időben soha.
De azért itt fröcsköl gyik-on, ráadásul munkaidőnen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!