Számonkérésnek számít ha megkérdezem a fizetést miért nem kaptam meg 12-én sem mikor 10-én kellett volna?
Valaki mondja már meg nekem az számonkérésnek számít részemről, a dolgozó részéről ha odamegyek a főnökhöz és megkérdem, miért nem kaptuk meg 12-én sem a bérünket mikor 10-ig kellett volna? Ráadásul az is tudható hogy mivel hiába munkanp a szombat, de az irodisták aznap nincsenek vagyis legkorábban hétfőn jöhet a bér és az már 14!
Minderre ha rákérdezek az számomkérésnek számít? Ugyanis én ma vettem venni a bátorságot és bizony rákérdeztem minderre és nagy leordítás lett a vége, hogy én ne merjem őt számonkérni és fizet majd ha tud és majd ha én vezetem a céget akkor fizetek amikor én akarok..... szóval még neki állt feljebb.
Mikor benne van a szerződésben és az Mtben is hogy fizetési határidő: 10. Szóval az hohgy „majd fizetek ha tudok“ hát anyád! Én meg majd egyik nap bemegyek 7 helyett délre mert „majd jövök ha tudok“. Anyját az ilyennek.
Ilyenkor köteles a fizetésed nem tudom hány százalékát kifizetni. Ahány napot késik..
Nyugodtan mond meg neki.
Törvény írja elő.
És igen, a qva anyját...
De azért az ember időre dolgozzon..
"Ha udvariasan teszed, akkor nem számonkérés.“
És ha nem udvariasan akkor az? Hát akkor max bunkó vagyok modorban de attól még amit mondok az full jogos! Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!