Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azt honnan tudhatom ha valakit...

Azt honnan tudhatom ha valakitől megkérdezem mennyi a jövedelme az tényleg annyi amennyit mond? Igazából sehonnan nem?

Figyelt kérdés
Megérdezek valakit hogy mennyit keres. Mondjuk mondja hogy 800 bruttó. De lehet hogy egészen más. A kérdésem az lenne ezt sehonnan sem tudhatom, hogy valaki mennyit keres pontosan, vagy hogy mekkora a vagyona, nem?
2017. máj. 29. 10:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem illendő ilyesféle kérdéseket feltenni. Magánügy.
2017. máj. 29. 10:58
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Mi közöd van hozzá????????
2017. máj. 29. 11:01
 3/16 anonim ***** válasza:
41%
Ilyet nem illik senkitől sem megkérdezni, még családban, barátok között sem.
2017. máj. 29. 11:03
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Az alapvető udvariassághoz hozzátartozik, hogy ez a kérdés TABU! Ilyet nem illik senkitől sem megkérdezni, mert az égvilágon semmi közöd hozzá. Ez alól kivétel a közvetlen családtag, hozzátartozó. Egyébként miért is érdekel, hogy ki mennyit keres? Miért fontos ez neked? Így méred magad másokhoz?
2017. máj. 29. 11:12
 5/16 A kérdező kommentje:

Tőlem is kérdezték már páran.

Ismerősök, ilyen olyan emberek.

Nekik nem lett elmondva hogy nem szabad?

2017. máj. 29. 11:15
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
Én kilestem már minden munkatárs bérpapírját... :D de különösebben nem érdekel, csak egyhelyen egyszerre írunk alá... így tudom, hogy én keresek a cégnél legszarabbul... de tekintve, hogy egész nap a mobilom nyomkodom, nem is csodálom :D
2017. máj. 29. 11:23
 7/16 anonim ***** válasza:
Csak akkor tudhatod meg, ha látod a szerződését vagy a bérpapírját (bár lehet szürkén foglalkoztatott, azaz zsebbe fizetik a bére egy részét, tehát ez sem döntő).
2017. máj. 29. 11:24
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem illik megkérdezni. De ha valaki megkérdezi, nem kötelező rá válaszolni.
2017. máj. 29. 11:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Ilyen gyorsan se lettem még 0%-on... csak tudnám most mi rosszat szóltam...
2017. máj. 29. 11:27
 10/16 A kérdező kommentje:

Volt egy munkahely ahol számítógépen megnéztem ki mennyit keres, de szerintem sok ember kapott borítékot elmondom miért.

Na szóval elkezdtem dolgozni ezen a helyen, és pár hónap múlva egy kér fiatal, akik állítólag keveset kerestek jött a céghez reggel drága autókkal, ami nem 1 millió még haszáltan se.

Na ilyenkor mi van?

Aztán kezdtem inkább arra gondolni itt össze vissza osztogatják a fizetéseket.

2017. máj. 29. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!