Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Azt honnan tudhatom ha valakit...

Azt honnan tudhatom ha valakitől megkérdezem mennyi a jövedelme az tényleg annyi amennyit mond? Igazából sehonnan nem?

Figyelt kérdés
Megérdezek valakit hogy mennyit keres. Mondjuk mondja hogy 800 bruttó. De lehet hogy egészen más. A kérdésem az lenne ezt sehonnan sem tudhatom, hogy valaki mennyit keres pontosan, vagy hogy mekkora a vagyona, nem?
2017. máj. 29. 10:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10: Egyrészt nem értem, hogy miért érdekel ennyire más anyagi helyzete. Másrészt nagyon gáz, hogy más fizetési papírjaid kilesed.

Egyébként arra nem is gondoltál, hogy nem a fizetésükből élnek jól? :) Sok fiatalnak a szülők teremtenek meg sok mindent. Pl. autót, lakást.

2017. máj. 29. 12:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Mégis milyen ember lehetsz te??? Egy rettentő irigy és mások magánéletére kíváncsi, mások zsebében turkáló undorító kis szürke egér!!! Ha mások téged megkérdeznek, miért érzed feljogosítva magad, hogy te is megteheted? Ez bunkóság, illetlenség, ráadásul ha úgy turkálsz mások magándolgaiban, hogy mindezt a munkahelyeden teszed, azért még a bokádat is marhára megütheted és remélem, meg is fogod. Törődj a saját dolgoddal, ne másokat irigyeljél, amiért jobban állnak nálad anyagilag.
2017. máj. 29. 12:39
 13/16 A kérdező kommentje:

haha :D

na mond má te egyszer sem kérdeztél meg senkit.

na viszlát nektek.

2017. máj. 29. 13:04
 14/16 anonim ***** válasza:
10. Én csak egy kőműves vagyok, szeretem a szakmámat, napi 10.000ret keresek szezonban, apukám fogorvos és öreg. Sok pénzt keres, de nem tudja mire költeni, van 2 számlája a sajátján kívül, 1 spórolós, amit halála után megkap a fiam, és egy költős, amit én használhatok meg a feleségem és igen abból vettem a passatomat.
2017. máj. 29. 13:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak egy jellemtelen, kotnyeles, sz*rkeverő kis féreg vagy, aki csak úgy érzi jól magát, ha mások magánügyeibe vájkál. Fú de utálom az ilyet. Semmi közöd hozzá, hogy kinek mennyi a fizetése. Ha tőlem ilyet kérdeznél, fejjel lógatnálak a WC-be.
2017. máj. 29. 17:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Vagy elhiszed vagy nem. Amúgysincs hozzá semmi közöd.
2017. máj. 29. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!