Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagy ostobaság lenne megszűnte...

Nagy ostobaság lenne megszűntetni a ledolgozós szombatokat?

Figyelt kérdés

Talán nagyobb hátráltató tényező a munkavállaló fáradtsága, mint a hosszú hétvégék miatti egy-egy munkanap kiesés lenne ledolgozós szombat nélkül.

Bár lehet (biztos) én vagyok a nyámnyila.

2018. okt. 10. 11:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tehát akkor még káosz is van.
2018. okt. 10. 19:01
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
Totál nem értem meg, hogy miért kell az ilyen ledolgozós szombatok. A termelés így is-úgy megy 1000-el, hisz minden vállalat a pínzre hajt, meg rendszerint mindenhol van túlóra, stb. szóval ha olyan élet lenne, mint 1989 előtt volt, akkor még megértem, de így valahol értelmetlen - illetve nem az , mert a pínz számít csak...
2018. okt. 10. 19:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem probléma a ledolgozni a pihenőnapot, hogy utána legyen egy hosszabb hétvégém és haza tudjak utazni az ország másik végébe és ne a kevéske szabadságomból menjen. Dolgoztam a kereskedelemben és gyárban is, utóbbiban nincs hosszú hétvége.
2018. okt. 11. 09:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Előző munkahelyemen juttatás része volt hogy elengedték ezeket a szombatokat, kivéve ha valami irtó fontos dolgot kellett csinálni - de azt meg ált. az átívelős napon és max ünnepnapon csináltuk, és járt érte a túlórapénz, pótlék. Mondjuk mi nem termeltünk fizikai terméket, de sose volt ebből baj.

Nincs tényleg értelme, hacsak nem a gyártósoron, mert ott nagyon ki van centizve napra hogy mennyit kell legyártani. De ami munkafolyamat pl. már érint külföldieket is, pl export, na azt megette a fene, max iratrendezést meg ilyeneket lehet folytatni.

Nálunk ráadásul most az irodában munkaidő-keret is van, tehát hiába jövök el korán, le kell dolgoznom. :(

2018. okt. 13. 12:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Én szívem szerint beszüntetném őket, és igen, inkábba hosszúhétvégét áldoznám fel. Egyszerűen nem egészséges -persze akkor, ha az ember lelkiismeretesen dolgozik minden nap. Én már hulla vagyok a mai nap. Aki akar hosszú hétvégét, az vegye ki rá a szabiját.
2018. okt. 13. 18:09
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát én ma már nem tudtam magamról, rossz Excelt nyitottam meg stb
2018. okt. 13. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!