Kiközösítenek ez elapján szerintetek?
2 éve ugyanannál a cégnél dolgozom de elég sokat ingáztam több pozició közt is amolyan ahol épp kellettem odaraktak mert birka türelmem van s kb mindenhez konyítottam valamennyit. Most egy új vegyes továbbképzésre járok egy új kolléga nõvel aki elég harsány, kissé alpári, negatív, lehúzza az embert s szerintem engem utál. Csendes vagyok, inkább figyelek, olvasok, nyugodtan beszélgetek. Megbetegedtem több másik kollégával de elég komoly kellemetlen szagúverejtékezéssel s a köhögéskor inkotencia probrémával jár amivel már nem tudtam tovább otthon maradni mert az állásom a tét, sajnos hiába a gyógyszer,intimtorna orvos, pihenés, alternatív gyógyászat. Tuti észrevette hiába a betét, váltás fehérnemû, ugyanolyan aznapi váltás nadrág, 4-5 zuhany naponta, parfüm. Távolságot nem tudom tartani mert napi 8 órát többször egy teremben vagyunk egymás mellett ülve. Tudom hogy érzi s ennek harsány jelét is adja, már máshova akar ülni, ablakot nyittat, összecsippenti az orrát s cinkosan hunyorog másokra nem is szól hozzám vagy csak agresszívan s fél bunkó megjegyzések pl megkérték üljön le mellém erre a válasza hogy"Na majd erre kettesben mondani fog valamit stb"
Bárkivel beszélgetek nem adja jelét éreznének bármit is de valahogy megváltoztak, kerülnek, nem keresik a társaságom max egy két ember többi ezzel a nõvel beszélget.
Nem akarom, hogy megalázzon s ellehetetlenítsen, ez egy nagy cég s mindenfele megy egy ilyen pletyka., elég lealázó számomra a betegség is.
Ti mit tennétek a helyemben?
Már a munkám is kritizálja, lenézi alaptalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!