Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kiközösítenek, mit csináljak?

Kiközösítenek, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az egész történet úgy kezdődött, hogy amikor kezdtem az általánost, voltak barátaim, a legjobb barátaim közé tartoztak:

V: tornász

SZ:egy teltebb kislány

Szóval V volt a legjobb barátom és Sz...Valamiért V-nek az az ötlete támadt, hogy fussunk el Sz-elől..ezt addig csinálta míg elhidegült tőlünk...aztán V elkezdett másokkal barátkozni és nem tudtam mit tenni ellene pedig megfogadtuk, hogy örökké legjobb barátok leszünk...Majd 3.-ban lett neki egy másik legjobb barátja is...Őt hívjuk I-nek..Szóval ez egészen negyedikig ment mikor elhatároztam, hogy szerzek magamnak barátokat, mert ez sajnos eddig nem ment...aztán szereztem is egy barátot akit most E-nek hívok..szóval körülbelül egy hét sem telt el mikor V is elkezdett barátkozni E-vel az én kkoriban legjobb barátommal...E persze rögtön áttért mert V volt akkoriban a legmenőbb...szóval amikor hazamentem össze futottam V vel és kérdeztem tőle, hogy akkor most már I a legjobb barátod?Mert azt mondad, hogy örökké legjobb barátnők leszünk...miközben a könnyeimmel küzködtem ő csak annyit felelt, hogy attól még én vagyok a legjobb barátja csak I a legeslegjobb...majd csöndben hazasétáltam...utána emlékszem, hogy testnevelés órán V és I játszottak, mikor odarohantam hozzájuk és mondtam, hogy I elvette e legjobb barátomat...a többiek csak néztek, hogy mi bajom van..5.-ben jött hozzánk egy új kislány őt T-nek nevezem...T és az én volt legjobb barátnőm V összebarátkozott...És hárman voltak legjobb barátnők...az öltözőben mindig tomboltak...én ezt már nem tudtam elviselni, hogy miért nem barátkozik velem senki...öngyilkos akartam lenni...többször megvágtam magam és egyszer lebuktam...mjd óra végén kimenekültem a mosdóba és engem kerestek...azóta volt egy pár tábor amin összeraktak kettő emberrel az egyik átszökött egy másik szobába, úgy, hogy tudta, hogy a földön fog aludni..a másik társam megértő volt mert egyszer vele is ezt csinálták...azt mondta, hogy valószínűleg azért nem szeretnek mert dohány szagom van, amiről én nem tehettem...azóta amióta ezt tudom többen viccelődtek velem, hogy én biztos cigizek stb..majd télen amikor a kabátokat tároló szekrényben volt a kabátom egyszer reggel arra jövök be, hogy mindenki átköltözött egy másik szekrénybe...én ezzel nem tudtam mit kezdeni...tehetetlen voltam...6.ban elzárkóztam és senkivel sem törődtem, sokszor amikor öltöztünk megállás nélkül elkezdtem zokogni...senki sem kérdezett semmit csak némán bámultak...majd volt egy tábor ahol elkezdtek cikizni éppen amikor lefele tartottunk a hegyről először csak a nevemet kiabálták, tűrtem...majd végül ez átfajult egy olyan dologgá amit már nem tudtam elviselni...Perverz dolgokat mondtak rólam, például azt, hogy **** jók a zsömléid adjak egy kolbászt...előre rohantam és ők még direkt hangosabban ordították utánam, majd végül ők is elkezdtek rohanni...mikor kifáradtam leültem a földre és elkezdtem zokogni...majd hallottam, hogy jönnek és V mondja nekik, hogy kérjenek bocsánatot tőlem...ezen nagyon meglepődtem, hogy pont ő.. pont az akire nem számítottam...Majd az egyik odajött és felsegített és bocsánatot kért...azóta rengeteg idő telt el de még mindig semmi...tudtok segíteni, hogy mit csináljak?Vagy mi a véleményetek erről...Mit csináltatok volna a helyemben?

2018. júl. 31. 16:37
 1/8 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy inkább arra lennék kíváncsi, hogy ti mit tettetek volna az én helyemben?A szagot azt már megoldottam...
2018. júl. 31. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Az a baj, hogy tíz mondatba való tömörítés helyett önálló helyet kaptak a barátnőid a periódusos rendszerben, a kérdésedet kiegészítő történet pedig egyetemi szintű kombinatorikai feladvány formájában lett megfogalmazva.
2018. júl. 31. 16:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ezt nem lehet tíz mondatba betömöríteni...néha kell egy kis háttérsztori, hogy megértsd a dolgokat :)
2018. júl. 31. 16:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Vagy legyek öngyilkos?
2018. júl. 31. 16:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Ui.:nem akarok itt ismerkedni, ezért ne keressetek privátban sem!
2018. júl. 31. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
Bla bla bla.
2018. júl. 31. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
A 6. sor után elvesztettem a fonalat...
2018. júl. 31. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Túlságosan is birtokolni akartad a "barátaidat": "utána emlékszem, hogy testnevelés órán V és I játszottak, mikor odarohantam hozzájuk és mondtam, hogy I elvette e legjobb barátomat...a többiek csak néztek, hogy mi bajom van.."

Ráadásul ilyet csak kisgyerekek mondanak. :)

2. A korodnál fogva természetes a naivságod. A "legjobb baráti kapcsolatok" minél fiatalabb az ember, annál könnyebben kopnak el. A való életben nehéz normális barátot találni.

3. V egy nagyképű p****.

"akkor most már I a legjobb barátod?Mert azt mondad, hogy örökké legjobb barátnők leszünk...miközben a könnyeimmel küzködtem ő csak annyit felelt, hogy attól még én vagyok a legjobb barátja csak I a legeslegjobb..."

Ilyet egy normális barát sem mond. Hagyd a fenébe. Legyen bármennyire is menő, az ilyen viselkedése miatt bottal sem nyúlnék hozzá.

Amikor meg azt mondta kérjenek bocsánatot tőled, nem hiszem, hogy komolyan gondolta volna.

4. Ha fáj valami, sose mutasd ki. Az emberek szeretik, ha a másik szenved. Ne adj nekik több okot az élvezkedésre.

5. Akik csúfolnak, vágd pofon vagy rúgd tökön. Én bánom, hogy nem tettem meg.

6. Mivel vagdosod magad, javaslom, hogy esetleg a családoddal beszélj a múltbéli sérelmeidről. Nem szabad mindent magadba fojtani és ha beszélsz róla, megkönnyebbülsz. A családoddal ráadásul megoldást is találhattok a problémára pl.: átiratkozás. De egy pszichológus mindenképp nagy segítség lenne.

2018. júl. 31. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!