Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek ha mindig kiközösít...

Mit tegyek ha mindig kiközösítenek? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Mindenki mondja álljak ki magamért és üssek vissza én már üttem vissza csak nem állt senki mellém azután is szivattak és mára már egyedül vagyok és úgy érzem mintha egy körben lennék mindenki nevet rajtam és én csak tűrni tudom...

2017. júl. 14. 00:11
 1/8 anonim válasza:

El lehet futni

Rájuk hagyni,és várni a végét

Kiállni ellenük

Nem jó fejjel a falnak futni,gondold át mit teszel,ha egy közösség kidob akkor lehet hogy rosszat csináltál,gondolom akkor tudnád mit.

Ha cikiznek,mert éppen rád esett a választás ,akkor sem jó ötlet egyből verekedni menni,ha értelmesebbek mond meg nekik hogy zavar.Ha egy kissé éretlen bagázs akkor meg ez könnyen változhat,pár nap és már te is köztük leszel újra. :)

2017. júl. 14. 00:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Kereshetnél pl. új barátokat, hasonlóakat hozzád, akik nem közösítenek ki.

Változni nem hinném hogy fognak. Ha oka van a kiközösítésnek, akkor tegyél ellene, ha csak úgy szimplán szivatnak akkor meg hagyd őket a fenébe, csak lehúznának és még szarabbul éreznéd magad.

2017. júl. 14. 00:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Elfutni el futtam már jó sokszor.Meggondolom mit tegyek de ezzel a bagázsal sajnos 6éve vagyok eggyütt,nem az értelmesebbik fajta már azon is belémkötnek milyen márkájú mondjuk a táskám meg ilyenek és ott a sport.A sportban mindenik gyerek jobb nálam és az utóbbi időben még a 7esek is rám száltak de szerencsére már elmentek a suliból.
2017. júl. 14. 00:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt megszívtad, haver. Akit elkezdenek szekálni, arról nem szállnak le egykönnyen. Inkább ne csinálj semmit, csak tűrj. Akár szavakkal vágsz vissza, akár tettekkel, az csak olaj a tűzre. Tapasztalatból írok.
2017. júl. 14. 11:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz,hogy megszívtam végülis hiába küzdök 4-5 gyerek ellen.
2017. júl. 14. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Gondolom az általános iskolás osztálytársaidról van szó. Sajnos ez a legnehezebb idpszakok egyike, mert a legbunkóbbak össze vannak zárva a normálisakkal, akik gyakran fizikai hátrányban szenvednek.

Muszáj valamilyen "túlélési stratégiát" kidolgoznod. Ehhez reálisan fel kell mérned a fizikai erőviszonyokat, és a kapcsolatrendszert az osztályban. Azután rá kell érezned, mikor, kinek mi a legeredményesebb reakciód. Pl. van az a helyzet, amikor a legjobb, ha odébbállsz, ha higgadtan tűrsz, de van az, amikor vissza kell ütni, vagy csak visszaszólni a k.csögöknek. Velem is elpfordult már, hogy egy jóval erősebb fizikumú szemétláda kipécézett, utcán elkapott, meggyomrozott. Védtem magam, ahogy tudtam, de ha akkor visszaütök, tuti nem áll le a szemétkedéssel. Az eset után békén hagyott, még csak nem is kellett kerülgeni. Az ilyen osztályokban sajnos előfordul, hogy kipécézik a "legszemüvegesebbet", és tényleg senki nem áll ki mellette. Vannak akik együttéreznek vele, de gyávák ahhoz, hogy kiálljanak a védelmében. Sajnos ilyenkor csak magadra, a tanárra, vagy végső esetben a szüleidre számíthatsz. Volt olyan eset, amikor már a szülő kereste fel az iskolát, és az igazgató kellett ahhoz, hogy valaki abbahagyja az osztálytársának a kikészítését. Fel kell ismerned, hogy csupán néhány idióta szívatásról van szó, vagy visszatérően zaklat néhány kölyök, és ha megvéded magad, erőfolényből megvernek téged: pl. lefognak, megütnek, fenyegetnek, stb. Az ilyet nyugodtan lehet jelezni a tanárnak, igazgatónak, törvény adta kötelességük eljárni. Van, aki csak ebből ért.

2017. júl. 14. 14:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Hm...Nem nevezném azt annak ha szekálódnak folyton mármint szünetekben mindig odajönnek nem vagyok az a szél megfúj felborulok típus de ha hárman négyen lefognak nem igazán tudok mit csinálni.Verekedni meg nem fogok velük,mert akkor a tanárok szemében is csak romlanék.De ha nem volnának ott a folyton a falkavezérnek a barátai eltörném egyszer a valamilyét meg nem fogom kitámadni az úton,mert annak semmi értelme ugyan úgy kezdődne ez előlről.
2017. júl. 15. 13:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem: Nem nevezném annak,hogy idióta szivatás.
2017. júl. 15. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!