Magányos vagyok, és mindkét társaságból, közösségből kiközösítenek. Ha máshova születtem volna, akkor is így lenne?
Utoljára óvodában voltak haverjaim, utána általános iskolában, és most középiskolában se fogadott be a közösség, mindkét helyen rosszindulatú pletykákat terjesztettek csak rólam, többnyire azt hogy b*zi vagyok (ami nem is igaz).
Senkinek nem vagyok megfelelő társaság, aki látszólag elbeszélget velem azok is unnak igazából, maguktól sose keresnének.
Sokszor a környéket hibáztatom, a környéken élő embereket, és gondolom hogy mi a francért kellett nekem ide születnem erre a sz*r helyre. Meg ha máshova, az ország másik felébe születtem volna, minden máshogy alakulhatott volna.
De ez tényleg így van, vagy máshol is ugyanígy lett volna minden, ha ugyanilyen ember vagyok?
"mindkét társaságból, közösségből kiközösítenek"
ehelyett *minden
Családgondozóban tudnak segíteni neked, hogy rossz helyre születtél-e mint én amit terápia is igazolt - részben a terápia oka is ez volt - vagy készség hiány. És a készséghiány feloldásában is tudnak segíteni.
Én éltem Bécstől-Londonig több helyen, a kettő említett város jobban különbözik egymástól mint Budapest a másik kettőtől, de mégis jól éreztem magam mind két helyen. Nekem a polgári kultúra Kádár rendszer alatt szubkultúrává válása zavar legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!