Ti mit tennétek, ha egy barátotokat kiközösítenék, és folyton piszkálnák?
Én így kívülállóként nem tudom pontosan megítélni a dolgokat,de egy valami biztos,ha a barátjának gondolod,érzed magad ,akkor állj ki végig mellette,legyen valaki,akire támaszkodhat a bajban!A kiközösítés, piszkálódás sajnos sokunk életében jelen van,próbálj felnőttnek szólni,ha a barátod nem mer.Próbálj az osztálytársaiddal beszélni,hogy igazából a barátod a "mássága" ellenére jó és szerethető ember és ugyanúgy fontos tagja a közösségnek.
14/F
Tudom, hogy ez nehéz, de próbálja meg elviccelni ezeket, próbáljon meg poénosan visszaszólni és egy idő után abbahagyják.
Az értelmesebb emberekkel esetleg megpróbálhatsz beszélni erről.
Illetve a srácnak meg szerintem jót tenne, ha egy kicsit lányok felé közeledne barátilag.
A hetero srácok ilyen korban még sokszor nem tudják ezt úgy átérezni, de tapasztalatom szerint a lányok nagyon aranyosan és jól tudják ezt kezelni általában.
17/F meleg
Ha neked vagy még inkább a barátodnak van kedve beszélgetni, akkor írjatok nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!