Mit tegyek ha minden munkahelyről kiutálnak, kiközösítenek az emberek?
Menj el szakemberhez, mert ezzel nem tudsz másképp mit kezdeni. Az emberek nem gondolatolvasók és ha nem mondod el nekik mi a helyzet nem is fogják megtudni, alapból rosszindulatúak és versengők, ezért utálnak, ezért akarnak kitúrni, mert nem olyan vagy mint ők, nem a megszokott vagy.
Sajnos ez van, tudom én is ilyen vagyok, ezért nem dolgozom gyárban, se emberekkel, se közöttük. Irodai munkát végzek egyedül, akivel kell meg e-mailben tartják velem a kapcsolatot.
Pedig pont azon kéne segíteni amitől félsz.
A leírásod alapján az a típus lehetsz, aki odalöki a párját a kasszához, hogy te fizetsz, ráhárítod hogy kérdezze meg hol van a tej, vagy mint általános iskolában a tanári ajtaja előtt: én kopogok, te beszélsz.
Ismerős a helyzet, nem magamról, hanem a párom hasonló típus. Ő barátokkal átellenben nagyon jól megvan, megnyílik, de ha be kell menni valami hivatalos helyre, vagy fizetni kell csak makog-dadog, rám hárítja menjek el én a postára, bankba stb.
Én ezt megelégelve igenis"elrugdosom" őt a postára, előrelököm a kasszánál, beszéljen csak, nem árt szocializálódni.
23 évesen gyanítom még elképzelhető, hogy otthon laksz, de ha nem akkor még jobb! Vedd rá magad, menj el olyan helyekre, ahol muszáj szóba állnod idegenekkel, mint a posta, a bank, egyéb hivatalok ha bármi elintéznivalód van. Önbizalom gyűjtésre nem utolsó, csak egy egy szót kell velük váltani, így nem egy stresszes hosszú beszélgetés, viszont még is tettél valamit az ügy érdekében.
Merj a boltban nagyobb ruhát kérni vagy kicsit többet a szalámiból, megkérdezni valaminek az árát.
Bele lehet jönni, bár lassú folyamat, de a párom is egész jól halad mióta nem intézek el helyette semmit.
Én belekényszerítettem őt, de neked magadat kell, ha más nem lökdös miatta :)
Szintúgy 22F, nem tudsz mit csinálni vele, mindig a leghalkabbat oltógatják, csesztetik.
Ki kell álni magadért azt mondják, visszaszolni stb.
De azt bírom az egészben amikor kettesben vagy azzal a személyel vagy mással aki kirobantotta ellened a hazugság háborút akkor meg nyalizik és a másikat beszéli ki.
Nem értem miért ilyen mocskosak ezek a nagypofájú emberek, de engem már nők is dumáltak ki.
Szia! Velem is ilyenek ezek az irigy kutyák.
A jelenlegi a 3-dik munkahelyem de most 4 hónap után kezdett az egyik rám szállni, mert aki alattam volt idáig azt oltogatták, őt átrakták máshova új folyamatokat tanulni.
Én tudtam előre, hogy ez következik...
Jó vannak ennek formái, mikor még csipkelődnek és te visszacsípsz...
ideig óráig bírod, de mikor a főnök is mellé áll akkor, már szarul esik.
Én mindenkinek segítettem és jól kijöttem erre ez a hála, hogy én lettem az oltócélpont.
Előző munkahelyemen is ez volt, ott is egy másik farok miatt mondtam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!