Akarhany gyarba jelentkeztem eddig betanitott munkara az osszes helyen a felvetelin ilyen kis 22-23 eves lanyok dontottek a sorsomrol. Miert van ez?
Mit tudsz ellátni, Te, ha meg arra is alkalmatlan vagy, amire más a 8 általánossal?😁
Életre is alkalmatlan vagy, azért vagy meg eletben, mert más eletben tart🤔
@14
"Ha szerinted ennyire egyszerű munka, miért nem jelentkeztél hr szakra egyetemre? Ja, mert fel sem vettek volna."
Cuncika, ne erőlködj az ostoba, személyeskedő fåszságaiddal, kicsit komolyabb diplomám van, mint egy háeresnek (bár azt jóérzésű ember nem nevezné diplomának), ráadául kettő, úgyhogy nem fenyeget az a veszély, hogy ne ütöttem volna meg azt a kínosan alacsony színvonalat, amit az ilyenek képviselnek. Mit gondolsz miért rühelli mindenki az ilyen kis hr-es senkiket? Ja, baromira keményen tanulnak az egyetemen, tudjuk, mennyire nehéz és fontos szak. (Ez szarkazmus volt, csak hogy te is megértsd.) A szexizmus meg hogy jön ide, te utolsó femináci? Mindenkinek megvan a joga, hogy azt tanuljon, amit szeretne, vagy rosszul tudom?! Akkor miért nem hemzsegnek a nők a gépészmérnökök, fizikusok között, miért választják helyette inkább a tinglitangli, értelmetlen büfé-ruhatár szakokat, amivel egyébként hatalmas károkat okoznak a felsőoktatásnak, a munkaerőpiacnak, és a többi diplomásnak. Miért kell mindenkinek diploma? Mi a baj a szakmákkal, fejtsd már ki kérlek? Egy fodrásszal, kisgyermekgondozóval, ápolóval senkinek semmi baja nem lenne. Gondolkodj már mielőtt ideböfögsz valami butaságot, meg metoozol egyet, tök értelmetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!