Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akarhany gyarba jelentkeztem...

Akarhany gyarba jelentkeztem eddig betanitott munkara az osszes helyen a felvetelin ilyen kis 22-23 eves lanyok dontottek a sorsomrol. Miert van ez?

Figyelt kérdés
Miert kell egy ennyire fiatal lanyt betenni hr-esnek mikor egyertelmu hogy szimpatia alapjan fog donteni. En nem vagyok jo pasi es sose voltam a nok kedvence de a tesztet meg tudom jol irni ez biztos es van szakmam is csak azzal nem talalok melot. Miert kell szimpatia alapjan donteni ezeknek a lanyoknak?? nem fogjak fel hogy kicsesznek az emberel?? jon a tel es ilyenkor sokkal dragabb az elet es nagyon kell a melo de egyik gyarban sem akarnak munkat adni nekem. nincs bajom a nokel nem vagyok nogyulolo ha nem tetszek nekik akkor nem tetszek de nem ertem miert kell igy kicseszni emberekel.

2018. szept. 25. 15:28
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
34%
A kérdező egy mongolidióta.
2018. szept. 25. 22:31
 32/44 anonim ***** válasza:
35%
Mondom, szerintem ez Balázska.
2018. szept. 25. 23:39
 33/44 anonim ***** válasza:
53%

Mit tudsz ellátni, Te, ha meg arra is alkalmatlan vagy, amire más a 8 általánossal?😁

Életre is alkalmatlan vagy, azért vagy meg eletben, mert más eletben tart🤔

2018. szept. 26. 06:15
 34/44 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ez hülyeség. Annyira nincs ember aki dolgozna, hogy hozzánk minden utcáról belépő embert felvesznek akinek van keze, lába. Próbálkozz kisebb cégeknél illetve munkaerő-közvetítőn keresztül. Sok cégnél akkor látja a hr-es először a kölcsönzött munkavállalót amikor már nincs beleszólása, mert fel van véve.
2018. szept. 26. 09:31
 35/44 anonim ***** válasza:
32%
Valószínűleg azért mert ők a HR-esek és olyan végzettségük van ami ennek a munkakörnek a megfelelő betöltéséhez szükséges. Képzeld el te is voltál pályakezdő valószínűleg ők is azok. Optimális esetben nem az dönti el, hogy kikapja meg az állást ki mennyire kis cuki pofa. Valószínűleg nálad sem az a probléma, hogy nem vagy vonzó. Keresd meg magadban a tényleges hibákat.
2018. szept. 26. 17:37
 36/44 anonim ***** válasza:
42%
35: Hagyd már rá, semmi válasz nem jó neki.
2018. szept. 26. 17:55
 37/44 anonim ***** válasza:
49%

@14

"Ha szerinted ennyire egyszerű munka, miért nem jelentkeztél hr szakra egyetemre? Ja, mert fel sem vettek volna."

Cuncika, ne erőlködj az ostoba, személyeskedő fåszságaiddal, kicsit komolyabb diplomám van, mint egy háeresnek (bár azt jóérzésű ember nem nevezné diplomának), ráadául kettő, úgyhogy nem fenyeget az a veszély, hogy ne ütöttem volna meg azt a kínosan alacsony színvonalat, amit az ilyenek képviselnek. Mit gondolsz miért rühelli mindenki az ilyen kis hr-es senkiket? Ja, baromira keményen tanulnak az egyetemen, tudjuk, mennyire nehéz és fontos szak. (Ez szarkazmus volt, csak hogy te is megértsd.) A szexizmus meg hogy jön ide, te utolsó femináci? Mindenkinek megvan a joga, hogy azt tanuljon, amit szeretne, vagy rosszul tudom?! Akkor miért nem hemzsegnek a nők a gépészmérnökök, fizikusok között, miért választják helyette inkább a tinglitangli, értelmetlen büfé-ruhatár szakokat, amivel egyébként hatalmas károkat okoznak a felsőoktatásnak, a munkaerőpiacnak, és a többi diplomásnak. Miért kell mindenkinek diploma? Mi a baj a szakmákkal, fejtsd már ki kérlek? Egy fodrásszal, kisgyermekgondozóval, ápolóval senkinek semmi baja nem lenne. Gondolkodj már mielőtt ideböfögsz valami butaságot, meg metoozol egyet, tök értelmetlenül.

2018. szept. 27. 17:22
 38/44 anonim ***** válasza:
12%
A hr a leghitványabb "képzés" a világon. Nyugodtan kezet foghat a marketing- kommunikációsokkal. Emiatt ne érezd rosszul magad, kérdező, ez egy ilyen világ, ahol nulla produktummal, tehetségtelenséggel, életképtelenséggel is felvesznek valakit dolgozni. És a tanárok, orvosok meg töredékét keresik ennek... vicc.
2018. szept. 27. 18:21
 39/44 anonim ***** válasza:
20%
Egy orvos töredékét keresi egy HResnek? :D
2018. szept. 27. 19:06
 40/44 anonim ***** válasza:
70%
Szar dolog hogy így terjed az a "a bukásomért mindenki felelős, csak én nem" típusú, a párkapcsolati sikertelenségekre jellemző férfimentalitás, és még szarabb, hogy mostmár még a munkahelyi sikertelenségeiteket is a nőkre akarjátok tolni. Korcs világ ez...
2018. szept. 27. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!