Akarhany gyarba jelentkeztem eddig betanitott munkara az osszes helyen a felvetelin ilyen kis 22-23 eves lanyok dontottek a sorsomrol. Miert van ez?
Mi ez a hülyeség? :D
Gyári munkákra akkora hiány van, hogy jóformán mindenkit felvesznek.
Igen, van olyan állás ahol a HR-és szimpátiája is számít, de nyugodj meg az nem a gyári melós és hasonló állások.
Nézzél magadba inkább!
Mert akkor, amior te basz.tál tanulni, ők tanultak.....
Ennyi...
16: No igen, az ilyenfajtáknak ilyenkor esik le a háttérben (mert egyértelműen maguknak sem vallják be), hogy a lógás, rendetlenkedés, meg a gyengébb osztálytársak szívatása helyett jobb lett volna inkább a tananyagban elmerülni.
Én sem voltam jó tanuló, és nem épp szellemi munkát végzek, de én tisztában vagyok vele, hogy ezt magamnak köszönhetem. Nem értem, miképp alakul ki ez a mentalitás, hogy az ember a nála felsőbbvégzettségűt szidja, mintha ő tehetne arról, hogy nincs a toppon anyagilag.
Azért, mert azok a lányok estig tanultak, beadandót írtak, vizsgaidőszakban a karácsonyfa alatt is tanultak, nem kevés időt, energiát, pénzt belefektetve.Ennek az az eredménye, hogy nem operátor lesz.
És miért baj, ha 23 éves?
Nagykorú felnőtt ember..
Vagy ne dolgozzon sehol 40 éves koráig, tartassa el magát?? Akkor meg az lenne a baj..
Tudod egy nőnek szülnie is kell jó esetben 25-30 évesen, ehhez muszáj 22 évesen dolgozni, hogy ne a semmire.. mire várna?
Vagy irántad érzett szolidaritásból 10 évig menjen közmunkára hogy ne gázoljon a lelkedbe?
Gyári munkánál ne álmodozz szimpátiáról, ha saját maga mellé keresne embert, akkor talán.. de neki szerinted nem mindegy hogy a 3-as egység A csarnokában ki fog robotolni? Fősuli mellett melóztam gyárban, az agyhalottól a transzvesztitáig mindenkit felvettek.. Pláne hogy sok helyen toborzási pénz is van, neki minél nagyobb érdeke, hogy felvegyen valakit. Szóval nálad valami nagyobb gikszer lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!