Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akarhany gyarba jelentkeztem...

Akarhany gyarba jelentkeztem eddig betanitott munkara az osszes helyen a felvetelin ilyen kis 22-23 eves lanyok dontottek a sorsomrol. Miert van ez?

Figyelt kérdés
Miert kell egy ennyire fiatal lanyt betenni hr-esnek mikor egyertelmu hogy szimpatia alapjan fog donteni. En nem vagyok jo pasi es sose voltam a nok kedvence de a tesztet meg tudom jol irni ez biztos es van szakmam is csak azzal nem talalok melot. Miert kell szimpatia alapjan donteni ezeknek a lanyoknak?? nem fogjak fel hogy kicsesznek az emberel?? jon a tel es ilyenkor sokkal dragabb az elet es nagyon kell a melo de egyik gyarban sem akarnak munkat adni nekem. nincs bajom a nokel nem vagyok nogyulolo ha nem tetszek nekik akkor nem tetszek de nem ertem miert kell igy kicseszni emberekel.

2018. szept. 25. 15:28
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
20%

Mi ez a hülyeség? :D

Gyári munkákra akkora hiány van, hogy jóformán mindenkit felvesznek.

Igen, van olyan állás ahol a HR-és szimpátiája is számít, de nyugodj meg az nem a gyári melós és hasonló állások.

Nézzél magadba inkább!

2018. szept. 25. 17:28
 12/44 anonim ***** válasza:
61%
Most ha 40-50-es nők döntenének a sorsodról, az jobb lenne? Nem értem, mi ez az életkorkiemelés.
2018. szept. 25. 17:54
 13/44 anonim ***** válasza:
0%
Szar hogy még gyárba sem vesznek fel, de erre nem az a megoldás, hogy random lanxokon vezeted le a feszültséged.
2018. szept. 25. 18:09
 14/44 anonim ***** válasza:
67%
Elég buta, áttalánosító, hímsoviniszta hozzászólások jöttek itt össze. Élősködő prostikhoz hasonlítani valakit, csak mert hr-t tanult. Arra is szükség van. Ha szerinted ennyire egyszerű munka, miért nem jelentkeztél hr szakra egyetemre? Ja, mert fel sem vettek volna. Szerintem se a szakmák csúcsa, de nehogy más egy betanított munkás (se) nézzen le egy diplomás fiatalt. Vagy az a baj hogy fiatal? Mit csináljon huszonévesen, dolgozzon mekiben vagy éljen a szüleinél? Teljesen tisztességes munkájuk van, nincs ezzel baj. Azt is csak feltételezed, hogy a kinézeted miatt nem vesznek fel. Nem mondtak semmi konkrétat, miből vonsz le ilyen következtetéseket? Ha meg két egyforma jelentkező van, ugyanolyan tapasztalattan, hasonló eredményekkel, akkor nyilván a szimpatikusabbat veszik fel, mert valami alapján mégis dönteni kell. Inkább próbálj szimpatikusabb lenni, bár ha ezt az önsajnáló, nőgyűlölő stílust hozod az interjúkon, akkor nem csoda, hogy nem téged választanak.
2018. szept. 25. 18:34
 15/44 anonim ***** válasza:
77%
Utolso, hagyd, ezek az egybites gyari prolik erre kepesek. Lenezik oket, aztan kiderul, hogy hoppa, neki legalabb egy okj kepzese, de leginkabb diplomaja van, amit a kedves valaszolok a budos eletben nem szereznek meg. Ja es kisebbsegi komplexussal is nehez munkat talalni, nem mondtak meg sracok?:)
2018. szept. 25. 18:53
 16/44 anonim ***** válasza:
76%

Mert akkor, amior te basz.tál tanulni, ők tanultak.....

Ennyi...

2018. szept. 25. 18:55
 17/44 anonim ***** válasza:
17%

16: No igen, az ilyenfajtáknak ilyenkor esik le a háttérben (mert egyértelműen maguknak sem vallják be), hogy a lógás, rendetlenkedés, meg a gyengébb osztálytársak szívatása helyett jobb lett volna inkább a tananyagban elmerülni.

Én sem voltam jó tanuló, és nem épp szellemi munkát végzek, de én tisztában vagyok vele, hogy ezt magamnak köszönhetem. Nem értem, miképp alakul ki ez a mentalitás, hogy az ember a nála felsőbbvégzettségűt szidja, mintha ő tehetne arról, hogy nincs a toppon anyagilag.

2018. szept. 25. 19:06
 18/44 anonim ***** válasza:
61%
Egyszeru, azert szidjak a naluk ertekesebb, tanultabb embert, mert ezzel kompenzaljak azt, hogy sikertelen biorobotok csak, akiknek 23 eves diplomas lanyok elott kell bizonyitaniuk, hogy igenis jo es ugyes biorobotok lesznek a havi netto 150ert. En is frusztralt lennek, ha ilyen lenne az eletem.:D
2018. szept. 25. 19:13
 19/44 anonim ***** válasza:
83%

Azért, mert azok a lányok estig tanultak, beadandót írtak, vizsgaidőszakban a karácsonyfa alatt is tanultak, nem kevés időt, energiát, pénzt belefektetve.Ennek az az eredménye, hogy nem operátor lesz.

És miért baj, ha 23 éves?

Nagykorú felnőtt ember..

Vagy ne dolgozzon sehol 40 éves koráig, tartassa el magát?? Akkor meg az lenne a baj..

Tudod egy nőnek szülnie is kell jó esetben 25-30 évesen, ehhez muszáj 22 évesen dolgozni, hogy ne a semmire.. mire várna?

Vagy irántad érzett szolidaritásból 10 évig menjen közmunkára hogy ne gázoljon a lelkedbe?

Gyári munkánál ne álmodozz szimpátiáról, ha saját maga mellé keresne embert, akkor talán.. de neki szerinted nem mindegy hogy a 3-as egység A csarnokában ki fog robotolni? Fősuli mellett melóztam gyárban, az agyhalottól a transzvesztitáig mindenkit felvettek.. Pláne hogy sok helyen toborzási pénz is van, neki minél nagyobb érdeke, hogy felvegyen valakit. Szóval nálad valami nagyobb gikszer lehet...

2018. szept. 25. 19:30
 20/44 A kérdező kommentje:
2 forintot nem er a munkajuk egyebkent. es nekem is van szakmam okj-s. nektek fogadok meg ennyi sincs.
2018. szept. 25. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!