Akarhany gyarba jelentkeztem eddig betanitott munkara az osszes helyen a felvetelin ilyen kis 22-23 eves lanyok dontottek a sorsomrol. Miert van ez?
Na ezért nem vesznek fel :)
Mert egy lelkibeteg nyomorék vagy, gondolom a fejedre van írva, hogy PSZICHOPATA. Ezt egy cég se kockáztatja.
Amúgy nem vagyok HR-es,export ügyintéző vagyok, de a HR-es lány (28 éves) a barátnőm a cégnél..
Megnézném ha beülnél a helyére ezzel a stílussal:
- meg tudnál e írni hibamentesen egy üzleti levelet magyarul, angolul
- ugyanezt telefonon magyar és külföldi emberekkel
-leszervezni interjúkat
- tudnál e intézni egy dolgozói be-kiléptetést a NAV-val, letiltásokat kezelni bérszámfejtőkkel/behajtócégekkel, bérszámfejtéssel együttműködni, munkáltatói igazolásokat tölteni, NAV-val jogszabályokat betartva együttműködni
-leszervezni egy 100 fős céges rendezvényt teljesen
-cafeteria ügyintézés, bérleteket beszerezni
-adókedvezmények, adóbevallások intézése
-napi 50 fogyatékos kérdést megválaszolni
- igazgatósággal, felsővezetéssel megjelenni akár egy tárgyaláson-idegen nyelven
-anyacéggel létszámnövekedésről tárgyalni
-tréningeket, tűzvédelmi kötelező oktatást stb szervezni több 100 emberre
Csak úgy néhány dolog ami eszembe jut a napi munkáról..
Te azt hiszed, hogy a HR-es kislány csak leül pislogni neked és felveszi a 220 nettót.. Mert ahhoz is ostoba vagy , hogy tudd mi ez a munkakör.
"2 forintot nem er a munkajuk egyebkent. es nekem is van szakmam okj-s. nektek fogadok meg ennyi sincs."
De, nekem van, most végeztem a mestert Londonban pénzügy szakon. Te meg megmutattad, hogy mi a baj veled. Szánalmas, gyűlölködő, kisebbségi komplexusos szerencsétlen vagy, így nem fogsz semmilyen munkát találni.
"2 forintot nem er a munkajuk egyebkent. es nekem is van szakmam okj-s. nektek fogadok meg ennyi sincs."
Na ezert vagy te a proli, kedves kerdezo, es ezert kapjak o jo penzt az irodaban. Csodalkozol, hogy nem vesznek fel? Egy ilyen hr-es no, nem hogy hozzad sem erne, rad se nezne, de meg takaritonak se venne fel. A kisebbsegi komplexusod eleg szanalmas.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!