Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akarhany gyarba jelentkeztem...

Akarhany gyarba jelentkeztem eddig betanitott munkara az osszes helyen a felvetelin ilyen kis 22-23 eves lanyok dontottek a sorsomrol. Miert van ez?

Figyelt kérdés
Miert kell egy ennyire fiatal lanyt betenni hr-esnek mikor egyertelmu hogy szimpatia alapjan fog donteni. En nem vagyok jo pasi es sose voltam a nok kedvence de a tesztet meg tudom jol irni ez biztos es van szakmam is csak azzal nem talalok melot. Miert kell szimpatia alapjan donteni ezeknek a lanyoknak?? nem fogjak fel hogy kicsesznek az emberel?? jon a tel es ilyenkor sokkal dragabb az elet es nagyon kell a melo de egyik gyarban sem akarnak munkat adni nekem. nincs bajom a nokel nem vagyok nogyulolo ha nem tetszek nekik akkor nem tetszek de nem ertem miert kell igy kicseszni emberekel.

2018. szept. 25. 15:28
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
50%

Na ezért nem vesznek fel :)

Mert egy lelkibeteg nyomorék vagy, gondolom a fejedre van írva, hogy PSZICHOPATA. Ezt egy cég se kockáztatja.

2018. szept. 25. 19:37
 22/44 anonim ***** válasza:
25%
Az ilyen kiscsajoknál csak el kell hitetned, hogy te is progresszív liberális nézeteket képviselsz, valamint nem árt ha a facebookod up-to-date és már tied is a munka. Kb ennyit néznek.
2018. szept. 25. 19:41
 23/44 anonim ***** válasza:
77%

Amúgy nem vagyok HR-es,export ügyintéző vagyok, de a HR-es lány (28 éves) a barátnőm a cégnél..

Megnézném ha beülnél a helyére ezzel a stílussal:

- meg tudnál e írni hibamentesen egy üzleti levelet magyarul, angolul

- ugyanezt telefonon magyar és külföldi emberekkel

-leszervezni interjúkat

- tudnál e intézni egy dolgozói be-kiléptetést a NAV-val, letiltásokat kezelni bérszámfejtőkkel/behajtócégekkel, bérszámfejtéssel együttműködni, munkáltatói igazolásokat tölteni, NAV-val jogszabályokat betartva együttműködni

-leszervezni egy 100 fős céges rendezvényt teljesen

-cafeteria ügyintézés, bérleteket beszerezni

-adókedvezmények, adóbevallások intézése

-napi 50 fogyatékos kérdést megválaszolni

- igazgatósággal, felsővezetéssel megjelenni akár egy tárgyaláson-idegen nyelven

-anyacéggel létszámnövekedésről tárgyalni

-tréningeket, tűzvédelmi kötelező oktatást stb szervezni több 100 emberre

Csak úgy néhány dolog ami eszembe jut a napi munkáról..

Te azt hiszed, hogy a HR-es kislány csak leül pislogni neked és felveszi a 220 nettót.. Mert ahhoz is ostoba vagy , hogy tudd mi ez a munkakör.

2018. szept. 25. 19:47
 24/44 anonim ***** válasza:
72%

"2 forintot nem er a munkajuk egyebkent. es nekem is van szakmam okj-s. nektek fogadok meg ennyi sincs."

De, nekem van, most végeztem a mestert Londonban pénzügy szakon. Te meg megmutattad, hogy mi a baj veled. Szánalmas, gyűlölködő, kisebbségi komplexusos szerencsétlen vagy, így nem fogsz semmilyen munkát találni.

2018. szept. 25. 19:47
 25/44 anonim ***** válasza:
45%

"2 forintot nem er a munkajuk egyebkent. es nekem is van szakmam okj-s. nektek fogadok meg ennyi sincs."

Na ezert vagy te a proli, kedves kerdezo, es ezert kapjak o jo penzt az irodaban. Csodalkozol, hogy nem vesznek fel? Egy ilyen hr-es no, nem hogy hozzad sem erne, rad se nezne, de meg takaritonak se venne fel. A kisebbsegi komplexusod eleg szanalmas.:)

2018. szept. 25. 19:59
 26/44 anonim ***** válasza:
84%
Jajj, a sablonos szöveg. Biztos kivétel nélkül mind úgy kapták meg az állást, hogy terpesztettek meg cumiztak. Nem a munkaügyis kamutroll vagy te véletlenül?
2018. szept. 25. 20:00
 27/44 A kérdező kommentje:
ja persze nagyon okos lanyok ezek hogyne. meg extra szolgaltatast is nyujtanak a fonoknek. volt amelyiken latszott hogy tok sotet. ezt mivel magyarazzatok??
2018. szept. 25. 20:05
 28/44 anonim ***** válasza:
77%
Azzal magyarazom, hogy egy szuklatokoru birka vagy fiam.:) Az ertelmi szinted fele annyi sincs mint azoknak a lanyoknak, akiket mocskolsz. Jo tanacs legkozelebbre: tisztelettel menj be es csak akkor valaszolj ha kerdeznek. Tudod, csak szepen okosan, kis biorobot. Kuzdj meg azert a 150ert, ehen ne halj a telen.
2018. szept. 25. 20:25
 29/44 anonim ***** válasza:
67%
Nem érzed gaznak, hogy meg erre sem vagy jó az eletben, hogy egy olyan munkara is alkalmatlan vahy az okj-s valamiddel, amit a 8 általánossal röhögve megcsinalnak...😂😂
2018. szept. 25. 21:46
 30/44 A kérdező kommentje:
hat az nem igaz hogy rohogve megcsinaljak. altalaban szenvednek az emberek a gyarban mint a kutya es alig varjak hogy vege legyen a napnak. max a nyalisoknak jobb a soruk. es en is eltudnam latni a munkat ha felvennenek. csinalok en sajat bizniszt, ezt akarja a sors is.
2018. szept. 25. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!