Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nincs munkahelyem és szinte...

Nincs munkahelyem és szinte egész nap egyedül vagyok. Mihez kezdjek? 21/f

Figyelt kérdés
Iszonyat magányos vagyok, depressziós, nem járok sehova és nincs munkahelyem se pedig próbálkozom. Nekem bármi jó lenne. Egyszerűen úgyérzem hogy nincs életem. 😭😟

2018. szept. 22. 19:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Ez így van, de nagyon örülnék, ha most lehetnék 21 éves. És ezer munkalehetőséget kinálnának.

A kereskedelem pl. akárhány főt fel tudna venni.

2018. szept. 24. 12:06
 22/24 anonim ***** válasza:
De hülyék vagytok.. netto 200ezer gyarban de NEM mindenhol.. ITT szskszardon orulsz ha megkapod a 130-at..
2018. szept. 27. 09:15
 23/24 anonim ***** válasza:

"ha nem találtok semmit az a ti balf***sagotok. Nagyon érdekelne hogyan próbálkoztok.:)"

Szerintem sehogy. Aki dolgozni akar az talál munkát. Oké, elhiszem, hogy van egy két vidéki eldugott falu ahol nincs munka de jó eséllyel onnan is van busz a közeli városba vagy el kell költözni.

Munkaugyi troll itt szokta játszani az eszét, hogy Budapesten 100 körül keres, holott nulla végzettséggel is találsz Pesten munkát nettó 200 vagy felette. Kipróbáltam, azért tudom.

2018. okt. 4. 21:51
 24/24 anonim ***** válasza:
Örülj neki!Én nő létemre jàrhatok be gàlyàzni a nagy semmiért, idiótàk közé.Pedig itthon is lenne dolgom elég!
2018. okt. 5. 06:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!