Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkaszerződésben ez módosít...

A munkaszerződésben ez módosítható?

Figyelt kérdés

Ugye 8 órás munka mellé 20perc-1 óra szünetet adhat a munkáltató és nekem az lenne a kérdésem, hogyha alapból 1 órás szünet van tehát 9-től 6-ig lenne a munka(mert le kell dolgozni azt az 1 órát), akkor ezt lehet valahogy módosítani, hogy csak 20 perc vagy 30 perc szünetem legyen és így mondjuk 17:30-kor végezzek?

Nekem sok az egy óra és szívesebben tölteném mással az időt. Illetve már a szünet felében újra elkezdem a munkát, mivel mást nem tudok csinálni, max nézhetném a falat, de akkor már inkább otthon egy könyvet nézek vagy sorozatot :)

Szóval ha lényegesen nem használom ki a szünetet, akkor van esély, hogy elkéredzkedjek hamarabb?

2018. szept. 18. 16:42
 1/2 anonim ***** válasza:
munkahelyfüggő, de általában nincs
2018. szept. 18. 16:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, de miért kell 3x feltenni ugyanazt a kérdést?
2018. szept. 19. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!