Az emberek miért nem értik meg, hogy nem olyan könnyű diplomával elvàllalni egy alapfokú tudást igénylő munkát?
Figyelt kérdés
Sokan a környezetemben olyanokkal jöttek nekem, amikor munkát kerestem a diplomàmmal és egy ideig nem sikerült találnom semmit, hogy miért nem megyek el árufeltöltőnek vagy pénztàrosnak és hasonlók. Jó, hogy a takarítást és az utcaseprést nem javasoltàk ezek a mindenhez értő emberek. Nem mintha lenézném ezeket a munkaköröket, hiszen én is voltam már minden életemben... A lényeg, hogy nem a munka büdös, csak nagyon nehéz úgy elvállalni és csinálni valamit szívvel, hogy mást szeretnél, másért tanultál, vizsgàztàl, fizettél évekig. Ezt miért olyan nehéz felfogni? Soha nem fogom ezt megérteni...2018. szept. 17. 21:56
21/23 anonim válasza:
Nem tudom okj-n végeztem egy emelt szakmát
350 a keresetem egy szakmával irodai munkán
Szállítmányozási és logisztikai ügyintéző vagyok.
Jelenleg logisztikával foglalkozok, de így is olcsóbban jövök ki a cégnek mintha egy diplomást alkalmaznának. Érdekes módon még a 3 hónapos próbaidőn a diplomásnak fingja nem volt a szakmáról így esett rám a választás mert nem csak ültem az órákon és vertem a nyálam h elég a diploma 2-essel. Csak senki sem hangoztatja.
Am sajnálom szokj hozzá hogy bölcsész és ilyen stílusú területeken sajnos nincs kereslet munkaügyben, próbálj más képzéseket is. Jó pap is holtig tanul!
22/23 A kérdező kommentje:
Feladom! Tényleg nem érdemes itt vitatkozni, szóval le is zárom. A kérdés szempontjából nem fontos, hogy mit végeztem, de többször már nem fogom elmagyarázni. Nem vagyok bölcsész, bár az lennék, akkor lehet, hogy tálalnék helyes magyaràzatot arra, hogy miért is van ennyi okos ember ezen az oldalon és úgy összességében az országban. Továbbra sem fogom megosztani, hogy mit végeztem, mivel magát a szakmát nem akarom lehúzni, megteszi ezt a mindenkori hatalom azzal, hogy nem támogatja, sőt próbálja ellehetetleníti. Volt, hogy abban dolgoztam, de váltanom kellett, tehát nem lehetetlen elhelyezkedni benne, de tény, hogy nehezebb, mint informatokusként. Ráadásul senki kedvét nem szeretném elvenni ettől a területtől, mivel igencsak fontos. Majd ràjönnek a kedves bohócozó urak is itt, ha az élet úgy hozza és szükségük lesz ilyen szakemberre, bár kívánom, hogy ne legyen... Na megyek és felhúzom a krumpliorrom, indul a nap...
2018. szept. 19. 06:39
23/23 anonim válasza:
Na, mostmár megsértődni is sikerült.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!