Milyen gerinctelen főnök az aki pezsgőt bont egy beosztottja távozására?
mi a véleményetek egy ilyen főnökről? Főnök igzaából nem tudni miért de utálja az egyik alkalmazottját (perzse kit nem utál, de zt azt egyet különösen.)
Kirúgná de nem rúgja ki mégse mert jó ideje ott dolgozik az illető és akkor felm idő meg végkielégítés és az pénuz pénz pénz.... szóval nem rúgja ki.
Helyette rászáll és kötözködik vele, minden hiba amit csinál ha így csinálja miért nem úgy ha úgy, akkor miért nem így. Az is baj ha levegőt vesz.
A munkatárs bírja hónapokig aztán elege lesz felmond.
A főnök meg felkiált hurrá siker elment a gyűlölt ember, és ráadásul ingyen mert nem kellett neki semmit fizetni. Hurrá és pezsgő és végre...
Mi a véleményetek egy ilyne patkányról?
1, A "főnök" ezzel a stílussal csak saját magát égette;
2, A "főnök" vs. munkatárs viszonya nem volt jó, aminek lehet, hogy volt alapja, de nem tudni, hogy melyik oldal kezdte a cirkuszt;
3, Annyi szól a "főnök" mellett, hogy ő rendezte le a dolgot és nem a kollégák dodzsemezték ki (megrendelésre a "főnök" által...), viszont a perzsgőbontás akkor is gáz tőle.
Köszi!
Annyira nem vagyok ismerős itt a Gyakorin valóban.
"Én előbb készítettem volna ki a főnököt mint ő engem. :D"
ÓÓÓ dehogyis azt te csak hiszed. ez a munkatárs is azt mondta őt nem lehte elüldözni mert munkáját elvégzi hibátlanul mivel is lehetne elüldözni.
Aztán pár hónap és sírva menekült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!