Mit tegyek a zsarnokság ellen?
Érdekes, hogy erre nem kaptál még egy darab választ, mióta kiírtad... Látszik, hogy mennyire törődnek egymással az emberek manapság kis hazánkban. Konkrét megoldást én sem tudok, mivel ahhoz a részleteket is tudnom kellene. Néhány ötlet: - próbálj beszélni egy nyugisabbal a vezetőségből, hogy ez így Nektek rossz és Te szeretnél ott dolgozni, de az állandó vegzàlàs kikészít
- lehet, hogy Te értelmezed félre és a szigort zsarnokságnak veszed
- ha végképp nem megy velük és tényleg igazságtalanok, terrorizàlnak, akkor irány a munkaügyi bíróság. Jobbat nem tudok jelenleg, mivel írtad, hogy nem tudtok eljönni, holott ez lenne szerintem a legjobb megoldás. Sok sikert kívánok!
Ha nem tudsz változtatni a zsarnokságon, a saját egészségetek miatt jobb ha otthagyjátok a munkát.Mivel vezetőként dolgoztok, könnyen találtok máshol hasonló munkát.
Valamit azért nem értek.Ha vezető beosztásban dolgoztok, és 1 év alatt kerültetek ebbe a beosztásba, akkor elismerik a munkátokat, és vezetőként titeket miért terrorizálnak?
Én 7 évet húztam le hasonló helyen.Szabadnapomon is berángattak, hívogattak, ellenőriztek, szidtak,ok nélkül is, az én beosztottaim ha valamit rosszul csináltak, azért is rám kiabált a vezetés.Én mondjuk középvezető voltam.Ez a legrosszabb pozíció.
Én is a pénz miatt maradtam, de az egészségem nagyon megromlott, belebetegedtem az egészbe.Elmentem táppénzre, és míg kivizsgáltak és pihentem, eldöntöttem felmondok.
Táppénz után bementem, felmondtam, onnantól 1 napot se dolgoztam.
Iszonyat jó érzés volt mindentől megszabadulni.Igaz hogy 8 hónapig nem találtam munkát, de a férjem dolgozott, abból éltünk. Most van munkám, jó nagyon, de feleannyi pénzt se kapok mint előtte, de örülök hogy váltottam.Habár mi is nehezen élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!