Lehet tenni az ellen hogy a főnök ne nyúlkáljon bele a gépembe? Irodai munka
Mindent átállit, elállit, leszol en meg azt sem tudon mi hova lett.
Pl:
Szűrésen van az excel, de leveszi az oszlopszélességeket, mert minek olyan széles, de arra nem gondol, hogy ha leveszi a szűrőt a megjelenő cellák adatsorainak fele sem fog látszani mert ott meg szélesebbek az adatok
Vagy rámszol hogy ne így inditsak keresést a mappákban, hanem amugy ahogy ő szokta, átvariálja joformán az egész struktura megjelenitest,nem találok sehol semmit
Lekicsinyiti a táblázataim, hogy kicsinyitve kuldjem meg, és nem erti, hogy küldéshez akarom külön lekicsinyiteni akkor ha neki ugy kell, de én alapbol nem akarok 8-as betűnagysaggal dolgozni mert millio számadatot figyelnem kell, de attol amikor kimutatast küldök, leveszem neki 8-asra de nullasra is ha mailbe neki ugy a jo, de az alaptáblábát ne kicsinyitse már le amiben dolgozom
Hátráltat a munkavégzésemben azzal, hogy belenyúlkál a gépembe, átvariál mindent holott én dolgozom vele, ő néha csak beesik bepillantani mert hirtelen kell egy gyors info neki leszol mindent, elrejt oszlopokat, rámszol hogy ne igy keress hanem amugy, és el is viharzik. De mindezeket ugy hogy lecsesz számonkér pl hogy néz ez ki? Hogy lehet igy dolgozni? Es neki áll levenni az oszlopszélességeket SZŰRÉSEN
Persze mindent visszaállitgatok, de amikor felettem áll, addig az általa összezagyvált képernyőn azt sem tudom hol vannak a mappák is.
Mit lehet tenni?
Beszélni vele, hogy ez téged zavar és ha szüksége van valamilyen információra azt úgy fogja megkapni, ahogyan ő szereti de addig könnyítsétek meg egymás életét és engedjen dolgozni.
MUNKAÜGYIS TROLL AKTUÁLIS KAMU AGYMENÉSE.
Legközelebb mit találsz ki? Hogy a főnök kölcsön akarja kérni pár éjszakára a feleségedet, különben kirúg? :O :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!