Miért ilyen munka mániások az emberek?
Egyfolytába csak a munkára tud mindenki gondolni. Ismerek embereket akik minél többet és többet akarnak dolgozni, minden idejük rámegy a munkára. Mintha munkáról szólna az élet. Múlt héten kint voltam a parkban és ott ilyen 13-14 évesek mondták hogy széggyelhetném magam hogy 20 évesen nem dolgozok. Az apám is reggel 6-ra megy a munkahelyre és este 6-ra ér haza. Hogy bírja? ?
Vagy csak Magyarországon van ez a nagy munka mánia? A tévében is szoktam hallani olyat hogy magyarországon munka alapú társadalom van. Mit jelenthet ez? Miért nem lehet normális életünk ami nem a munkáról szól. Elég lenne ha 5 órás munkák lennének és akkor nem erről szólna az élet.

Én egyetértek veled.
Amúgy mit csinálsz ha nem dolgozol?
Otthon ülök

Én biztos nem fogok 10 órában csicska lenni egy munkahelyen. Ha lenne 5 órás munkahely akkor esetleg.

Fogalmam sincs mi az a mamahotel.
Amugy meg azt csinálok amit akarok nem ti döntitek el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!