Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek, ha nincs gusztusos...

Mit tegyek, ha nincs gusztusos leülni enni a munkahelyemen, mert egy kolléganőm arca szőrös?

Figyelt kérdés
Egy 4 személyes asztalnál 6-an, egyszerre ebédelünk. Mindig húzom-halasztom az ebédelést, várok, míg felállnak az asztaltól, de ő marad mindig legtovább az asztalnál. Sajnos nem tudok úgy ülni, hogy ne lássam. Nem túl kellemes látvány...

2018. aug. 26. 14:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Lehet nem szép, de nő létemre nekem nincsenek centis szőrös az arcomon, államon...
2018. aug. 26. 17:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
és? ha így jól érzi magát, akkor mit érdekel téged?
2018. aug. 26. 20:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Ki kötelezett arra, hogy evés közben csak és kizárólag őt kell nézni, rá kell nézni?

2018. aug. 26. 20:32
 14/16 he84 ***** válasza:
100%
Jaj kérdező, ne legyél már ennyire buta és kényes,... Ahogy mások is mondták, azt nézd, arra figyelj, amit eszel és ne mást nézz közben! Olyan nehéz ez? Na meg az emberek alapból azt nézik evés közben, amit esznek. Elég fura, hogy te nem. Talán még az lehet az oka, hogy azért nézed őt annyira, mert tudod, hogy milyen annak a nőnek az arca. Ettől még nem kell őt nézned, figyelj a kajádra és egyél, nem olyan nehéz! Senki nem tehet arról, hogy milyen szőrt örökölt. Ha vastagabb, sötétebb szálú neki, akkor ez van, lehet hogy nehezen tudja szedni, belefáradt és nem hagyja magát tovább kényszerítve elnyomni. Részben egyetértek vele.
2018. aug. 26. 21:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a stílusod alapján rád mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nő lennél.
2018. aug. 26. 22:31
 16/16 anonim ***** válasza:
97%

Ne egyèl, ennyi.

Èn 10 órát dolgoztam 40 fokban, naponta 5 percet kaptam enni reggel, meló előtt, mègsem rinyáltam. Ha mèg közben èhes voltam, akkor medencetisztítás/burkolás/falbontás stb. közben ettem egy-kèt falatot.

De szerintem ezzel nem vagyok egyedül.

2018. aug. 27. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!