Mit tehetnék? A munkahelyemen következő helyzet volt. Beteg lettem és el kellett mennem táppénzre, viszont a kolléganőm menni akart kozmetikára, műkörmöshöz és stb. Emiatt mert nem tudott elmenni én voltam a hibás és mindenféle sz. Keverő és minden
Figyelt kérdés
mivel ő az igazgató szemefénye,ezért persze neki hitt és csak eljátszottam a betegséget dolog volt..ráadásul mindenkivel összeugrasztott és kifordította a szavaimat. egy ember volt akibe megbíztam és mindent megbeszélhettem,de őt is ellenem fordították..az uton szinte levegőnek néz igazságtalanul..és ezt szívemre veszem mert jogtalan de nem hallgat meg. hogy tehetném magam túl rajta?2014. dec. 25. 12:40
1/3 anonim válasza:
őszerintük a doki bemondás alapján vesz táppénzre valakit?
jó kis kollektíva van nálatok is :-)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,azért lettem beteg szerintük,mert hogy velük kibaltázzak..és azt az igazgatósággal is közölték..igen,tényleg azért mentem
2014. dec. 26. 07:02
3/3 A kérdező kommentje:
elküldte a gép mielőtt írtam volna.. szóval az igazgatóságnak is közölték..persze direkt mentem EKG-ra direkt volt rajtam a 24 órás vérnyomásmérő,és direkt kellett végbéltükrözésre mennem,hogy megjátszom...igen.. jó emberek..
2014. dec. 26. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!