Miért tűnt el a hátrányos helyzetre kapott 40 többletpontom?
Tegnap, amikor felkerültek a hivatalos összpontszámok, a magam által számolt pontokkal megegyezett. Ma mikor felnéztem, már minden jelentkezési helyemtől eltűnt a 40 többletpont, ami hátrányos helyzet miatt járna.
Szóval jóváírták és mára eltűnt, pedig nem módosítottam semmit, a dokumentumoknál, akkor is és most is feldolgozva áll/t. Mindent már a jelentkezés elején feltöltöttem és feldolgozásra került.
A pontos táblázatból még a helye is eltűnt, szóval ott még jelenteni sem tudom.
Szóval akkor most miért is történt ez és hogyan tovább? :/
szia! az én hátrányos helyzetemre kapott pontjaimat sem mutatja (bár én tegnap nem néztem, lehet, hogy akkor nekem is hozzászámolta?). én ma kérelmet küldtem a többletpontoknál, hogy ezt is számítsák bele.
(nekem rendszeres gyermekvédelmi támogatás miatt van)
Igen én is kaptam egészem mostanáig, meg a szakközepes éveimben is kaptam (felvételi szempontjából úgy tudom az a lényeges).
Hát hogy neked is...sajnos fogalmam sincs.
Tegnap fél 3 fele már fent volt, még este is, most meg nézem és koppanok. :/
Mindenképp kérdezd meg a Felvi-t.
Hogy ez miért van
Vagy pontfelülvizsgálati kérelem
Nyújtottam be kérelmet, de nem értem, ez mégis hogy...
Ha valakivel történt hasonló, akkor szóljon.
szia! én is hasonló helyzetbe kerültem, bár nekem a gyermekvédelmi miatt jár a pluszpont. Tegnap reggel még megadták, aztán estére eltűnt. Ma reggel viszont újra be volt számítva.:) Szóval remélem, hogy csak valami rendszerhiba volt. Azért felhívom a felvit.:)
Utolsó, én is félárva vagyok, de ezért nem jár sajnos pluszpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!