E-felvételinél ha hátrányos helyzetre vonatkozó dokumentumok közül ha nincs meg mind, akkor egyet sem kell beküldeni?
Milyen határozatot kell megújítani évente, és hol nem adnak ki tavaszig újat?
A nevelési segélyre gondolsz, amit évente meg kell újítani az önkormányzatnál?
Neked nem a határozatot kell bemutatni, hanem igazolást kell kérni az önkormányzattól, hogy jogosultak vagytok a nevelési segély, nevelési támogatásra.
Erről az önkormányzat igazolást ad ki, ugyanakkor ő igazolja azt is, hogy egy háztartásban hányan laktok.
Vagy ha rosszul értelmezem, amit írtál, akkor pontosíts kérlek.
Hát nekem előző félévben, jelentkezéskor úgy volt, hogy egy évre vagy hogy adják ki ezt a hátrányos helyzetes papírt. És kérte hogy mettől meddig érvényes, és ahogy beírtam, hibaüzenetet küldött, hogy csak akkor fogadják el, ha már évek óta hátrányosnak számítottam. és hát úgy volt, csak a papíron rövidebb dátum volt (mivel évente meg kell újítani). Gyorsan elmentem a jegyzőhöz és kértem, direkt felvételihez egy új lapot, amin rata van, hogy mikortól kezdve kapom, és úgy már jó volt.
Mindezt határidő lejárta előtti napon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!