Valaki segítsen, e-felvételinél most akkor hogy van a fizetés?
Átutalással fizetnék. Mondjuk fogom és elutalom a 9ezret a megadott számlaszámra. És akkor mit töltök fel az e-felvételiben a "Feltöltendő dokumentumok" közé, meg mit küldök el a hitelesítő lappal együtt postán?
Meg azt írják, hogy az utalást elseje után hagyják jóvá, és hogy attól még előbb is hitelesíthetem a jelentkezést.. De közben meg fel kell majd töltenem hogy jóváírták... és ha változtatom, akkor ugye újra kell hitelesítenem..
Most akkor hogy van?
1.
Kimaradt, hogyha feltöltöd a dokumentumokat, mindent jól kitöltesz, átutaltad a pénzt (mondjuk tegnap), de csak hétfőn írják jóvá, attól függetlenül a kinyomtatott lapban ott szerepel, hogy a fizetést igazoló dokumentum: 1 oldal. Tehát nyugodtan add fel postára, a pénzt meg majd jóváírják március 1. után:)
Köszönöm! :)
Az baj, ha a kinyomtatott lapon a tranzakció állapota "Várakozó"?
És akkor biztos hogy nem kell elküldenem? :D (max mégis belerakom majd a borítékba, a biztonság kedvéért :DD )
Kérlek segíts nekem is.
Én is bescanneltem a bizonylatot, fel is töltöttem, de amit kinyomtatok ott nincs a bizonylat,most ezzel mi a teendő? A borítékba bele kell tenni?
"Regisztráció,Adatok szerkesztése, Ellenőrzés, Hitelesítés folyamatban" ezek mind zöldek,a "Hitelesítés" pedig olívazöld.
Jó ez így?
Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!