Hogy kerüljem el, hogy a főnököm flörtöljön velem?
A szabályokat te hozod, még akkor is ha az állásodba kerül. Ha meg határozott idejű a szerződésed, akkor nyerő poziban vagy. Ha még egyszer megpróbál hozzád érni akkor azonnal rászólsz, de előtte lehetőleg jó hangosan hogy hallja, mikor ott van a közeledben, hogy te írtózol attól hogy fogdossanak és megérintsenek, és kéretik ezt tiszteletbe tartani mindenkinek:DD
A megjegyzéseire meg eljátszod neki a hülyét, mint ha semmit nem értenél, miközben egyik füleden be a másikon ki. Ha meg obszcénba megy, akkor megmondod neki, hogy a mocskos beszédet nem tűröd magad körül.
Ennyivel simán le lehet szerelni, mert azt fogja hinni hogy te egy szúrós kaktusz vagy:DD Az más kérdés, hogy csak a kollégáknak:DD
Írod, hogy 3 hónap az egész, és nem is akarsz maradni(nem is törekszel arra, hogy kivívd, kiharcold, erőfeszítéseket tegyél annak érdekében, hogy marasztaljanak). Én minden ilyen alkalommal hangosan, ha kell erélyesen leordítanám a fejét. Mi történhet? Max. közlik, hogy holnap már NE gyere be dolgozni. Most oké, elesel pár havi fizutól, de ha jól értem, ez nem életed állása, és az jön le a leírásodból, hogy nem is akarod, hogy kérjék, hogy maradj, és egyáltalán nem innen akarsz majd nyugdíjba menni, 40 év múlva se.
Tehát veszteni valód nincs, max. a referenciát bukod, de szerintem így se te vagy - már most sem - a főnök szíve csücske, hogy áradozva beszéljen rólad.
Amúgy én is Örülök,hogy leszbi vagy.
És szerintem itt még nagyon sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!