Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy kerüljem el, hogy a...

Hogy kerüljem el, hogy a főnököm flörtöljön velem?

Figyelt kérdés
Először azt hittem, hogy csak kedves és én értem félre, de nem egy panaszt hallottam, hogy a főnök híres arról, hogy flörtöl minden gyakornokkal, fiatal kollégával, diákmunkással. Nekem határozott idejű munkaszerződésem van, három hónap múlva elmegyek. Egyelőre csak keresi a lehetőséget, hogy hozzám érjen, meg tesz egy-két kétértelmű megjegyzést, de félek, hátha többet akar, mert nagykorú vagyok.
2018. aug. 18. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Terjeszd el, hogy leszbi vagy.
2018. aug. 18. 15:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Amúgy az vagyok :D
2018. aug. 18. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A szabályokat te hozod, még akkor is ha az állásodba kerül. Ha meg határozott idejű a szerződésed, akkor nyerő poziban vagy. Ha még egyszer megpróbál hozzád érni akkor azonnal rászólsz, de előtte lehetőleg jó hangosan hogy hallja, mikor ott van a közeledben, hogy te írtózol attól hogy fogdossanak és megérintsenek, és kéretik ezt tiszteletbe tartani mindenkinek:DD

A megjegyzéseire meg eljátszod neki a hülyét, mint ha semmit nem értenél, miközben egyik füleden be a másikon ki. Ha meg obszcénba megy, akkor megmondod neki, hogy a mocskos beszédet nem tűröd magad körül.

Ennyivel simán le lehet szerelni, mert azt fogja hinni hogy te egy szúrós kaktusz vagy:DD Az más kérdés, hogy csak a kollégáknak:DD

2018. aug. 18. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Írod, hogy 3 hónap az egész, és nem is akarsz maradni(nem is törekszel arra, hogy kivívd, kiharcold, erőfeszítéseket tegyél annak érdekében, hogy marasztaljanak). Én minden ilyen alkalommal hangosan, ha kell erélyesen leordítanám a fejét. Mi történhet? Max. közlik, hogy holnap már NE gyere be dolgozni. Most oké, elesel pár havi fizutól, de ha jól értem, ez nem életed állása, és az jön le a leírásodból, hogy nem is akarod, hogy kérjék, hogy maradj, és egyáltalán nem innen akarsz majd nyugdíjba menni, 40 év múlva se.

Tehát veszteni valód nincs, max. a referenciát bukod, de szerintem így se te vagy - már most sem - a főnök szíve csücske, hogy áradozva beszéljen rólad.

2018. aug. 18. 15:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy pont a referencia miatt kell ez a munka. Még a fizu se számít annyira.
2018. aug. 18. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
18%
Oltozz fel normalisan. Ha nem tetszik, akkor viseld el, ha beszolsz, ugy is ki fog rugatni.
2018. aug. 18. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy én is Örülök,hogy leszbi vagy.

És szerintem itt még nagyon sokan.

2018. aug. 18. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!