A BorsodChemnél hogy van a 4műszak? 2nap 12h 2nap szabad?
Fix bérezés van, a kezdő fizetés / mármint nem diplomás, hanem szakmunkás végzettséggel/ 210-240 ezer Ft. Ennyit kapsz kézhez. Plusz van cafeteria / Erzsébet kártya és SZÉP kártya/.
Van fejlődési lehetőség. Ha jól dolgozol, továbbképzésekre küldenek és támogatják, ha esetleg munka mellett levelezői főiskolára szeretnél járni. Igaz, hogy nem anyagilag. Az én munkahelyem pl. kapásból kirúgja azokat az embereket, akik szeretnének továbbtanulni, mondván, hogy vizsgaidőszakokra nem fog szabit biztosítani.
A párom nagyon régóta ott dolgozik, rendszerkezelőként kezdte, most vezető pozícióban dolgozik. Azért azt hozzáteszem anélkül, hogy felfelé nyalizott volna bárkinek.
Szóval szerintem megéri oda jelentkezni. A Bosch robotmunkájához képest tényleg nyugis hely. Sok sikert kívánok!!
köszönöm a leírást én is
nagyon jól hangzik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!